PS4 Pro üretimi neden durdu?

mericcerbay

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, internette neredeyse hiç bununla ilgili bilgi bulamadigim için sizden bilgi almak istedim. PS4 Pro üretimi neden durduruldu? İlk önce PS4 Slim durdurulmasi mantikli olmaz miydi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durdurulduğu hakkında resmi bir şey görmedim ben. Durdurulması imkansız. PS4'e her ne kadar ölmüş gibi saçma yorumlar yapılsa da 2 seneden önce durdurulmaz üretim. Fat kasa üretimleri durduruldu sanırım sadece.
Sony, Bazı PlayStation 4 Modellerinin Üretimini Durduracak - Technopat

Hocam bu haberden sonra araştırdığım kadarıyla PS4 Slim 1 TB ve PS4 Pro 1 TB üretimleri durdu diye biliyorum. PS4 Slim 500 GB modelinin üretimi son hız devam ediyor şu an güncel olarak bildiğim kadarıyla.

Durdurulduğu hakkında resmi bir şey görmedim ben. Durdurulması imkansız. PS4'e her ne kadar ölmüş gibi saçma yorumlar yapılsa da 2 seneden önce durdurulmaz üretim. Fat kasa üretimleri durduruldu sanırım sadece.
Ps4 bence öldü. Ama slim ve pro modelleri hayatta.

Ps4 bence öldü. Ama slim ve pro modelleri hayatta.
Neden ölsün? Slim ile aynı donanımı varken neden ölsün yani?
Sony, Bazı PlayStation 4 Modellerinin Üretimini Durduracak - Technopat

Hocam bu haberden sonra araştırdığım kadarıyla PS4 Slim 1 TB ve PS4 Pro 1 TB üretimleri durdu diye biliyorum. PS4 Slim 500 GB modelinin üretimi son hız devam ediyor şu an güncel olarak bildiğim kadarıyla.
Sony sanırım resmi bir açıklama yapmamış ama neden böyle bir karara vardılar ilginç :D. 1 TB kesip 500 GB devam etmeleri çok tuhaf.

Eskidi ya kaç yaşına geldi artık. Donanım aynı olsa bile soğutma gibi bir problemde var. Ha oynatır mı oynatır eski oyunları.
Hocam sorun olmaz. Soğutmalarda problem yok. Sadece büyük oldukları için ses çıkarıyorlar ki bu çok çok normal. Ben tüm yeni çıkan AAA oyunları oynadım bu cihazımda ve hiç bir sorun yaşamadım. Geçen gün cihazı temizlettim ve yine oynadım daha da güzel çalıştı. Yani bir sıkıntı olmaz :).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı