PS4 Pro vs PS4 Slim

Başlıkta gördüğünüz üzere sorum bu. Bu zamana kadar bilgisayar kullanıcısıydım fakat piyasanın halinden ve uçuk fiyatlardan oyun oynamak için bilgisayar kullanmamayı tercih ettim. PS4 alıp oyun oynamayı gerekli işler içinde elimde olan bilgisayarı kullanmayı tercih ediyorum. PS4 hakkında hiç bilgim yok değil ara sıra arkadaşlarla internet kafeye gidip oynuyorduk. Gelelim soruya. İkisini de 1 TB olarak karşılaştırmaya alın lütfen. Ayrıca fiyat ve performans bakımından da değerlendirirseniz sevinirim.
hocam özel oyunlar oynamıyacaksanız xbox daha mantıklı
 
Xbox almayı düşünmüyorum. Önerebileceğiniz site var mı stok önemli değil.Şurası güvenlidir deseniz yeter.Vatan mağazalarından alınır mı?
 
Evet, kullanan için kolay ama yıllarca mouse alışmış birinin eli oturana kadar gerçekten kanser ediyor bir de Warzone olunca ekrana kafa atasım geliyordu.

Arkadaşa önerim PS Cafe'de Warzone oynasın denesin sonra pişman olmasın.
Alışabilim diye düşünüyorum.
Ayrıca sadece Warzone oynamayacağım o kadarda değil :D
Sırf özel oyunları oynamak istiyorsan PS4 Slim al geç. Pro'yu şu anda gereksiz görüyorum, onun yerine Series S, veya üstüne ekleme yapılıp PS5 Digital Edition veya diskli versiyonu alınabilir.
Performans istiyorum ısınma yada çok ses sorunları çıksın istemiyorum yada kasma donma vs olmasını istemiyorum O kadar kalite düşkünü değilim 1080p'de 60fps çalıştırsın yeter.
Xbox istemiyorum tekrardan söylüyorum.
 

Geri
Yukarı