PS4 Pro almak mantıklı mı?

Sadece assassin's creed ve far cry kısmı yeterli.

BF + CoD serisi Xbox'da PS oyunlar fena değil ama kesinlikle bir Xbox değil yeni çıkan bir platformla birkaç senelik bir platformu karşılaştırmayın.

CoD Xbox'ta da ne oldu her türlü PS'e gelecek dendi zaten. PC'ye de gelecek ( pc olan adam xbox almamalı da ) herkes oynayabilecek özel oyun değil o.
BF de PS'te var.

Xbox'ta ki tüm oyunlar ilk gün ya Game Pass'e ya da PC'ye geliyor ama PS te öyle değil adamlar hakkını veriyor özel oyunun önce kitle elde ediyor sonra çıkarıyor.
 
Son düzenleme:
PS4 pro, değil xbox series X in, Series S in bile muadili değil kıyas yanlış. Eğer maksat exclusive oyunları oynamaksa neden pro alasınız? slim ps4 alıp tüm exclusive oyunları oynayın? araların da dağlar kadar fark yok. Series X in muadili PS5 dir 1 oyuna 700-800-900 TL verebilecek durumun varsa xboxtan iyi. Yoksa aldığın cihazla bakışır durursun. Gamepass türkiye için yaratılmış gibi yani bütçene göre satın al
Öncelikle ps4 vardı fan sesi ve kötü grafik performans nedeniyle bıraktım ps4 pro ise grafik açısından ps5 e yakın series s 60 fps ama 900 Fifa’da 1080 p ps4 pro 4 K 60 series s çok kötü bir konsol

Ben ps4 pro almaya karar. Verdim ps plus sistemi çok iyi özel oyunları ps5 e yakın grafikte oynamak işime geliyor ve zaten sahip olduğum oyunları gelişmiş şekilde yeniden oynamak bile bana 70 oyun sağlıyor Xbox benlik değil series s sevemedim 900 p daha yeni çıktı Fifa’da bile 1080 p ps4 pro 4 K iken
 
Sıfır, taptaze, fan sesi olmayan 7216b model bir PS4 Pro için Series S ve Nintendo Switch satmak ve para biriktirmek mantıklı mı? Evet Series S yeni nesil ama FIFA'da bile 1080p iken PS4 Pro 4K. Ayrıca Sony exclusive oyunlar mükemmel. Game Pass var ama kullanmıyorum. Gene oyun satın alıyorum. PS Plus sistemi çok kaliteli oyunlar veriyor iyi fiyata.
 
Öncelikle PS4 vardı fan sesi ve kötü grafik performans nedeniyle bıraktım PS4 Pro ise grafik açısından PS5'e yakın Series S 60 FPS ama 900 FIFA'da 1080p PS4 Pro 4 k 60 Series S çok kötü bir konsol.

Ben PS4 Pro almaya karar. Verdim PS Plus sistemi çok iyi özel oyunları PS5'e yakın grafikte oynamak işime geliyor ve zaten sahip olduğum oyunları gelişmiş şekilde yeniden oynamak bile bana 70 oyun sağlıyor Xbox benlik değil Series S sevemedim 900 p daha yeni çıktı FIFA'da bile 1080p PS4 Pro 4 k iken.

Hocam arada 3-4 yıl fark var PS 5 tüm oyunları 1080p 120 FPS oynatabiliyor 4K 60FPS'te oynatabiliyor ve PS 4'e artık özel oyun gelmeyecek ve PS 4 Pro oyunları tam olarak 4K 60 FPS oynatamıyor sadece özel oyunlarda iyi iş çıkartıyor 3.parti oyunlarda 1080p 30-60 FPS anca veriyor. 4 yıllık teknoloji farkı var donanım olarak zaten PS 5 daha iyi.
PS 4 Pro almak mantıksız olur özel oyun gelmeyecek daha spor hariç.
 
Hocam para biriktirin, satacaklarınızı, oynlarınızı, biraz parlatın cilalayın, RGB vb. kullanın, öyle satın. Yakın zamanda fiyatlar düşecek. Biraz daha sabredip PS 5 almanızı tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı