PS4 PSN hesap kardeşliği bozulduktan sonra oyunlara hala erişiebiliyorum

Kemal05

Hectopat
Merhaba ben arkadaşımla hesap kardeşliği yapmıştım. Onun hesabında Plus var diye biz de GTA 5 oynayabilmek için kardeşlik yaptık. Ben ondan Spider-Man ve Miles Morales yükledim sonra o kardeşliği bozdu. Hesabının şifresini değiştirdi. Benim konsoldan onun hesabını otomatik attı fakat ben halâ ondaki oyunlari oynayabiliyorum ve Plus'u kullanıyorum. Bu bir zaman sonra devre dışı mı kalacak yoksa hep mi oynayabileceğim?

Merhaba ben arkadaşımla hesap kardeşliği yapmıştım. Onun hesabında Plus var diye biz de GTA 5 oynayabilmek için kardeşlik yaptık. Ben ondan Spider-Man ve Miles Morales yükledim sonra o kardeşliği bozdu. Hesabının şifresini değiştirdi. Benim konsoldan onun hesabını otomatik attı fakat ben halâ ondaki oyunlari oynayabiliyorum ve Plus'u kullanıyorum. Bu bir zaman sonra devre dışı mı kalacak yoksa hep mi oynayabileceğim?
Hocam üzümü yiyin... :D

Hocam üzümü yiyin... :D

Aynen hocam çok doğru.

Arkadaşının hesabı tamamen silindi mi PS4 üzerinden?

Hayir sadece sifreyi degistirdi o kadar. Bu arada hesabimi 2 arkadasimla paylasirsam onlarda beni oyunlarimi bende dahil ayni anda oynarsak ban yer miyiz? Ben de dahil 3 arkadas birbimizin hesabını paylasip oynayacağız.
Hayir denemedim.

Galiba evet, internet kapalıyken oyunlar gözüküyor mu?

Ama deneyeceğim, bu arada hesabimi 2 arkadasimla paylasirsam onlarda beni oyunlarimi bende dahil ayni anda oynarsak ban yer miyiz? Ben de dahil 3 arkadas birbimizin hesabını paylasip oynayacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayir sadece sifreyi degistirdi okadar bu arada hesabimi 2 arkadasimla paylasirsam onlarda beni oyunlarimi bende dahil ayni anda oynarsak ban yer miyis bende dahil 3 arkadas birbimizin hesabini paylasip oynucaz
Hesabı silmediğin sürece oynayabilirsin diye biliyorum ama yukarıda arkadaşın dediği gibi bir de interneti kapatıp dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı