PS4 Satıp XBOX One X'e geçmek

Şu oyun pahalı muhabbeti bırakılıp indirim kovalansa aslında çok ucuz fiyatlara oyun alınabiliyor; mesela God of War çıktıktan yaklaşık bir ay sonra 100 lira civarı bi fiyata düştü her oyun çıktığı zaman oynanmak zorunda değil.

Size tavsiyem XBOX almanızı oyunları daha ucuz ve değişik oyunlar mevcut.PS4 bilindik oyunlar var ve daha pahalı satıyorlar oyunları.
Nasıl PS4'ün bilindik oyunları var, Xbox'ta olupta, PC ve PS4'ü olmayan birinin oynayamayacağı kaç oyun var, PC ve Xbox One'ı olup da, oynayamayacağınız kaç oyun var? Sonuçta multiplatform oyunlar her iki konsola da çıkıyor, exc. oyunlar sadece konsola.

Yalnız exc. derken ben bu kategoriye konsol exc. oyunları dahil etmiyorum, çünkü PC'niz varsa bu oyunları oynayabiliyorsunuz...

Evet arkadaslar hortlatiyorum. Ps4 pro yu birakip onex gecmeyi dusunuyorum. Oyun alamiyorum oyun . Cok pahali oyunlar. Yatiyor koca konsol orda. Bu gamepass denen mevzu ile baya oyun oyanrim dusuncesindeyim. Gamepass Ultimate aylik 45 tl ye hem live hem +100 var sanirim icinde. Bana cok cok mantikli geldi su donemde. Fikriniz nedir ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı