PS4 Slim alınır mı?

Sosyalde her konsol konusunda Series S öneren bir kitle oluştu. Series S güzel konsol PS4 yerine tercih edilebilir ama konu sahibi özel oyunları oynamak istediğini söylediği için Series S önermek saçma.
Sadece Özel oyunları oynamak istiyorum diye bir şey yazmamış. Türkçenizi geliştirmenizi tavsiye ederim. Adam sadece demiş ki bunları oynamadım PS de. O kadar.
 
Evet ama o oyunları bitirdikten sonra ne yapacak ? hadi 300 saat gömdü o oyunlara dönüp tekrar oynadı falan, ee sonra ?
Ben biraz geleceğe de yatırım olsun diye dedim.
Satar? Mesajlarınızı yazarken dilimizi düzgün kullanmaya gayret gösterin. Sizin yüzünüzden yanan biz olmayalım sonra.
Sadece Özel oyunları oynamak istiyorum diye bir şey yazmamış. Türkçenizi geliştirmenizi tavsiye ederim. Adam sadece demiş ki bunları oynamadım PS de. O kadar.
Mesajlarınızı tekrar okuyun. Türkçe bilmeyen sizsiniz.
 
Sadece özel oyunları oynamak istiyorum diye bir şey yazmamış. Türkçenizi geliştirmenizi tavsiye ederim. Adam sadece demiş ki bunları oynamadım PS de. O kadar.

xbox series s + gamepass daha iyi olur gibi
ekonomik olarak yani

Bana Türkçemi geliştirmemi tavsiye edeceğine yazım kurallarını öğren.
 
Evet epic e geliyor. Epic Games Playstation Özel Oyunlarını PC'ye Getiriyor - PC Hocası
200 milyon dolara affedersiniz ama rüyanda getirirler. Boş boş araştırmadan heveslerle gelmişsin burada Xbox'ı savunuyorsun. Hemde 2000 TL'lik konsol ile 4000 TL'lik konsolu karşılaştırarak. Yazık kafana :).
 
Sen okumayı sök de yazmaya öyle geçersin :)
Ayrıca orada 2 ayrı mesaj var. Forum birleştiriyor.

İyi forumlar dilerim :)
Küçük duruma düşüyorsunuz. Yazdığınız mesajlardaki yazım hataları ve okumanıza rağmen konu sahibi arkadaşın isteklerini anlamayışınız da bunu kanıtlar nitelikte.

Daha kolay anlayın diye anlatıyorum. Koyu mavi ile altını çizdiğim yerde arkadaş oynamak istediğim oyunlar diye belirtmiş.

Yanına açık mavi ile işaret koyduğum oyunlar ise sadece PS'de bulunan veya PC'de bulunmasına rağmen konsolda daha stabil çalışan oyunlar.
1620839199112.png
 

Geri
Yukarı