PS4 Slim alınır mı?

Xbox koluna alışırsınız bende ilk zaman öyle demiştim ama alışmıştım ayrıca mortal kompat ve EA FC 24 Game Pass'te var onu direk satın aldığınız zaman gelir size ayrıca Xbox'ın son nesil kolu sanırım 3000TL falandı şu an indirimlerle Amazon'da falan 2200 diye hatırlıyorum ayrıca PlayStation 4 ve Xbox Series S arasında çok büyük fark var zaten birisi 2013 konsolu birisi 2021 karşılaştırmak çok doğru olmaz diye düşünüyorum.
sadece her ay game pass aldığım zaman oyunları direkt satın almadan oynayabiliyormuyum x box series s şuan 9000 tl ikinci kol için bütçem yok çakma kol alsam nasıl olur

Sadece her ay Game Pass aldığım zaman oyunları direkt satın almadan oynayabiliyor muyum Xbox Series S şu an 9000 TL ikinci kol için bütçem yok çakma kol alsam nasıl olur?

Xbox Series S için hiç çakma kol duymadım ve evet Game Pass aldığın zaman o oyunları satın almadan oynayabiliyorsun.

Xbox Series S için hiç çakma kol duymadım ve evet Game Pass aldığın zaman o oyunları satın almadan oynayabiliyorsun.
genelde tek başıma kullanıcak olsamda küçük bi kardeşim var onunla oynamak için ikinci bir kol temin etmem gerek aslında nitekim o yüzden ps kolu takabilirmiyim diye sordum yani ps4 x box series s ten ucuz olsada oyunlarla birlikte fiyatı x boxı geçicek

ve ikinci el x box series s i alırken nelere dikkat etmem gerek nelerini denemeliyim almadan önce? kusura bakmayın bu konuda bilgisiz olduğum için bu kadar çok soruyorum

Genelde tek başıma kullanacak olsam da küçük bir kardeşim var onunla oynamak için ikinci bir kol temin etmem gerek aslında nitekim o yüzden PS kolu takabilir miyim diye sordum yani PS4 Xbox Series S'ten ucuz olsa da oyunlarla birlikte fiyatı Xbox'ı geçecek.

Ve ikinci el Xbox Series S'i alırken nelere dikkat etmem gerek nelerini denemeliyim almadan önce? Kusura bakmayın bu konuda bilgisiz olduğum için bu kadar çok soruyorum.

PlayStation kolu uzaktan oynatma diye bir taktik var anca öyle deneyebilirsiniz onunda garantisi yok ve ikinci el alırken neleri dikkat etmelisin konusuna gelirsek HDMI portunu azıcık çok zorlamadan oynat eğer görüntü gidiyor geliyorsa o cihazdan uzak dur tüm USB yerlerini falan kontrol et çalışıyor mu diye ve üzerinde çizik olabilir tabii ama çok büyük çizikler var ise de sorun olabilir kolun tüm tuşlarını test et ölü bölge testi yap internetten.

Sarı siteden baktığımda aşağıdaki örnekteki gibi 7.500 civarı fiyatlarda ürün bulunuyor, 2. kolu da 2. el alarak en fazla 9000 liraya 2 kollu series s alabilirsiniz, sarı sitede biraz zaman geçirip uygun cihaz kovalamanız lazım.

1723251694185.png

PlayStation kolu uzaktan oynatma diye bir taktik var anca öyle deneyebilirsiniz onunda garantisi yok ve ikinci el alırken neleri dikkat etmelisin konusuna gelirsek HDMI portunu azıcık çok zorlamadan oynat eğer görüntü gidiyor geliyorsa o cihazdan uzak dur tüm USB yerlerini falan kontrol et çalışıyor mu diye ve üzerinde çizik olabilir tabii ama çok büyük çizikler var ise de sorun olabilir kolun tüm tuşlarını test et ölü bölge testi yap internetten.
yardımın ve vaktini ayırdığın için teşekkür ederim dostum

Sarı siteden baktığımda aşağıdaki örnekteki gibi 7.500 civarı fiyatlarda ürün bulunuyor, 2. kolu da 2. el alarak en fazla 9000 liraya 2 kollu series s alabilirsiniz, sarı sitede biraz zaman geçirip uygun cihaz kovalamanız lazım.

Eki Görüntüle 2279848
ne yazıkki yaşadığım ilde neredeyse hiç 10.000tl altında ilan yok 9.500 olanlar tek kollu çift kollular 10.000tl üstü bütçemi aşıyor

Ne olduğunu bilmiyorum :(

Bende Param Güvende sistemiyle satın almıştım Xbox'ı olay şu siz satın alıyorsunuz adresinize kargolaniyor ve direk para satıcıya gitmiyor ilk sitede kalıyor siz ürünü test ettikten sonra onaylayabiliyorsunuz ama 500TL bir ücreti var tamamen alıcıyı koruyor.

Geri
Yukarı