PS4 Slim için tavsiyeler

Elber uçmak

Hectopat
PS 4 Slim alıyorum. Bu konsol hakkında verebileceğiniz tavsiyeler çok iyi olur arkadaşlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
PS 4 Slim alıyorum. Bu konsol hakkında verebileceğiniz tavsiyeler çok iyi olur arkadaşlar...
PS Plus üyeliğin olmadığı sürece bazı oyunlar hariç online oyunlar oynayamazsın sadece bu aklında bulunsun Xbox da aynı şekilde gold üyelik olmadan olmuyor. Yok ben alırım sıkıntı olmaz diyorsanız sorun yok.

Alırken çok düşünmüştüm fakat verdiğim paraya değdi kesinlikle yattığın yerden miss gibi oyun oynuyorsun rahat rahat, oyunları çok pahalı mesela benim Ps4 fiyatını geçti oyunlarım sorun olmaz dersen sadece ps4 için çıkan oyunlara göz at ve düşünme derim tanıdı çıkar.

Oyunlari pahali almak zorunda degilsin. Kardeslik yapabilirsin. Fiyat yari yariya dusmus olur kardes kardes oynarsiniz.

Oyunlarda bende sıkıntı olmuyor mesela Farcry 5 aldım bitirdim senaryoyu yapcak bişi kalmadı gidip PS dukkanında takas edıyıom baska oyunla hiç Sıkıntı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…