PS4 Slim ile PS4 arasındaki farklar nelerdir?

Lucy

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba ilk kez bir Playstation almayı düşünüyorum ancak PS4 ile PS4 Slim arasındaki farklardan bile tam anlamış değilim. İsviçre'de Mediamarkt'tan tanıdık ile alacam bu da fiyatı bayağı farklı olmasını sağlıyor. Slim 199 CHF yani 721 TL iken standart 247 CHF yani 901 TL civarı oluyor. Mediamarkt üzerinden satılan PS4 model kodlarını bulamadım o nedenden dolayı size sormak istedim.
Sony PS4 Slim - Spielkonsole - 500 GB HDD - Schwarz ile
Sony PlayStation 4 500GB, schwarz
Arasındaki farklar nelerdir? Performans farkı çok mu? Standart versiyon eski modellerden mi?
Merak ediyorum ona göre model seçimi yapacağım. Bunlar haricinde PS4'ü günlük olarak PC gibi de kullanabilir miyim film izlemek için vs browser kullanabilmek benim için önemli. Ancak en son PS2 kullandığım için hiç bir fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı değişiklikler var o kadar.

• Standart PS4 HDMI 1.4 desteğine sahip iken, slim 2,0 görüntü çıkışına sahip.
  • Standar PS4'de 2 GHz wifi desteği var iken slim'de 5GHz wifi desteği bulunuyor.
  • Bir de bluetooth da farklılık var. Standart da 2.1 iken slim de 4.0
Performans olarak bir farklılık kesinlikle yok sonuçta aynı konsollar.

Onun dışında film izleyebilir internet tarayıcısını da akıcı ve hızlı bir biçimde kullanabilirsin.

Dipnot olarak belirteyim PS4'ün klavye desteği de mevcut.(Oyunlar hariç)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı