PS4 Slim oyunlarda FPS düşüşü

Kırıksa olabilir.
En yeni sürümü kullanıyorum. Crack işlemi yapmadım. Sistem hatası neden kaynaklanıyor olabilir?
Crack yani korsan ile jailbreak yani kırma işlemi aynı şey değildir. Crack yasal değildir jailbreak ise bir haktır. Zaten kırık makine olması daha iyi oluyor sistemin ömrünü arttıran pluginler vs. fan ayarı yaparsın çok ısınmasın diye.
Kırık konsol ise belki ama internet bağlantısı olmadığı için kesin olarak, hayır.

Kırık konsol falan olması gerekmiyor illa virüs bulaşması için normal orijinal sistem olsa bile bulaşabilir ama ben hiçbir konsola virüs bulaştığı görmedim.
 
Kırık konsol falan olması gerekmiyor illa virüs bulaşması için normal orijinal sistem olsa bile bulaşabilir ama ben hiçbir konsola virüs bulaştığı görmedim.
Biraz bununla ilgili araştırma yaptım, böyle bir şey mümkün değil en fazla ekran izlenebiliyor ama onun için de bir kaç işlem yapılıyor.
 
PS4 Slim sahibiyim. Ratchet & Clank oynarken FPS drop yiyorum. Eskiden 60 FPS alıyordum şimdi 20-30 FPS arası gidiyor. Arada ana menüde de donmalar yaşıyorum. PES 21 bariz kasıyor. Sistem yazılımı bazen hata veriyor. Oyun içi yükleme hızı da çok yavaşladı. 5 dakikada anca yüklüyor. Bunlar neden oluyor?
Muhtemelen harddisk'te sorun var. Ssd ile değiştirmenizi tavsiye ederim.
 
Kırık da olsa sorun olmaz. Önce yazılımı sıfırla. Düzelmezse termal macun yenile, fanları temizle. Devam ederse disk kaynaklı bile olabilir.
 
Ratchet ps4’te 30 fps çalışıyor öncelikle. 60 fps çalışmaz, sadece size akıcı gelmiştir. PES21 vb nispeten yeni oyunlarda bol bol drop var zaten. Hatta Ghost of Tsushima direkt 25-26 fps çalışıyor, yoğun aksiyon sahnelerinde 10-15 fps’i görüyor. Ana menüde takılmalar konsolu aldığımdan beri benim de başıma geliyor. Beş hatta altı yıl olacak. Oyun içi yüklemeler de HDD kaynaklı, yeni oyunlar bu konuda çok çok kötü. HDD’nizi yenilemek isteyebilirsiniz, belki termal macun değişimi ve temizlik de işe yarayabilir. Ancak bahsettiğiniz sorunlar zaten tüm PS4lerde sık veya nadir yaşanan şeyler. Bakımla bu sorunları minimuma indirmen mümkün.

Virüs konusunda da konuşmak gerekirse konsollara virüs bulaşmaz.
 
Hocam bir önceki mesajın dediği gibi oyunların çoğu 25-30 FPS arası çalışıyor PS4'lerde. Probleminiz ısınmaysa da temizlik yapmanız gerekiyor normal olarak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı