PS4 Slim kutusuz faturasız alınır mı?

• Konuyu başlatan eep
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.437

eep

Hectopat
Yer
Empire Bay
Daha fazla  
Selamlar, GTX 1050 Ti Ryzen 3 2200G 8 GB RAM ve oyuncu kasası vb. takaslamayı düşünüyorum PS4 slimle(cuh - 2218a) ama kutusu ve fatırası yok. Yanında 5tane oyunu var RDR2, GTA 5, FIFA18, pes19, Watch Dogs 2 oyunları var. Üstünede 1300TL verecek. Sizce takaslayayım mı?
Garanti, servis bakımından problem yaşar mıyım?
Bir de kutusu yokken cuh sordum 2218a dedi acaba konsolun üzerinde biyerde cuh numarası yazıyor mu? Yoksa ben dolandırılıyor muyum?
Bir de cuh numarası iyi mi yoksa eski mi?

Selamlar, GTX 1050 Ti Ryzen 3 2200G 8 GB RAM ve oyuncu kasası vb. takaslamayı düşünüyorum PS4 slimle(cuh - 2218a) ama kutusu ve fatırası yok. Yanında 5tane oyunu var RDR2, GTA 5, FIFA18, pes19, Watch Dogs 2 oyunları var. Üstünede 1300TL verecek. Sizce takaslayayım mı?
Garanti, servis bakımından problem yaşar mıyım?
Bir de kutusu yokken cuh sordum 2218a dedi acaba konsolun üzerinde biyerde cuh numarası yazıyor mu? Yoksa ben dolandırılıyor muyum?
Bir de cuh numarası iyi mi yoksa eski mi?
Çalıntı bile olabilir. O sistem değerinde zaten ps4 slimler. Üzerine 1300 tl vermese anlarım ama bu işte bir iş var.

Sahibindende en ucuz ps4 slim 2100 lirayken üste de 1300 lira vermesi biraz garip geldi açıkçası.
Bende de ps4 slim var. 2 ay kadar önce satmayı düşünüyordum. Rdr2, gta 5 ve fifa 20 ile birlikte ortalama 3000lira fiyat biçtiler. Kutusu duruyor 1 yıl garantisi var. Arkadaş ps4ü fazla ucuza veriyor dikkatli olmakta fayda var.

Hocam bende biraz çakallık yaptım 1050 Ti sistemi 3300'e koydum adam konsol 2000 dedi. Cevaplarınız için teşekkür ederim. 3300TL çöpe gitmedi sayenizde adamsınız hayırlı akşamlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı