PS4 Slim nereden alınır?

Temizlik farkı olabilir. Kullanmadım ama yeni versiyon her türlü eskisinden daha iyidir.

3 ayda bir temizliyorum üst kapağını kaldırıp kuzenin hiç temizlemiyor ayda yılda bir yan taraflarını siliyor sadece.
3 ayda bir temizliyorum üst kapağını kaldırıp kuzenin hiç temizlemiyor ayda yılda bir yan taraflarını siliyor sadece.
Kuzenim*
Slim'le gece 12'dem sabah 9'a kadar oynadıydık. Hani size az gelebilir de hiç kapanma crash verme olmadı.

Ne oynadınız? PES 21'de cihaz ağlıyor. GTA 5'te bile fan sesi az diyebilirim ısınması ayrı YouTube açayım 5 dakika beklesin yavaş yavaş ısınmaya başlıyor.
Aga Slim 500GB vardı bende de neyini beğenmediniz ki güzeldi. Letgo'dan + 2 kolla bir de oyunlarını 2000'e verdiydim.

Isınması bitmiyor fan sesi oyundan oyuna değişiyor GTA 5'te az ses yapıyor PES 21 de uçak moduna geçiyor normal mi sizce?
 
Normal kasa PS4 sahibiydim, sonradan Slim aldım ve Slim modeli daha iyi. Daha az yer kaplıyor daha sade ve şık duruyor. Isınma problemi de yapmadı bende. Normal masamın üstünde duruyordu. 2-3 yıllık falandı sadece 1 kere temizledim ve ne ısınma problemi oldu ne de gürültü, performans kaybı da yoktu. Ps4 normal kasa alınmaz açıkçası belli başlı sorunları var, Slim en iyisi. Geçen hafta da 2800TL'ye sattım.
 
Normal kasa PS4 sahibiydim, sonradan Slim aldım ve Slim modeli daha iyi. Daha az yer kaplıyor daha sade ve şık duruyor. Isınma problemi de yapmadı bende. Normal masamın üstünde duruyordu. 2-3 yıllık falandı sadece 1 kere temizledim ve ne ısınma problemi oldu ne de gürültü, performans kaybı da yoktu. PS4 normal kasa alınmaz açıkçası belli başlı sorunları var, Slim en iyisi. Geçen hafta da 2800TL'ye sattım.

Hocam bir şey sorabilir miyim?
 
Nasıl da yanlış bilgi veriyorlar...
PS4 Fat daha az ısınıyormuş... PS4 Slim ve Fat'in işlemci ve GPU konumu aynı mı? Eline koyunca hissetmemen ısınmıyor demek değil.
PS4 Slim, 2 kat daha az güç tüketir ve daha az ısınır. Buyurun gidin açın siteleri bakın.
PS4 Fat kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum. Slim kasa en stabili.
 
Nasıl da yanlış bilgi veriyorlar...
PS4 fat daha az ısınıyormuş... PS4 Slim ve Fat'in işlemci ve GPU konumu aynı mı? Eline koyunca hissetmemen ısınmıyor demek değil.
PS4 Slim, 2 kat daha az güç tüketir ve daha az ısınır. Buyurun gidin açın siteleri bakın.
PS4 fat kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum. Slim kasa en stabili.

Bende Slim kullanıyorum Slim kasayı tavsiye etmiyorum.

Tabi, neden bunu yazmak yerine sormadınız?:D

Benimki 2.5 yıllık cihaz temizliğini yapıyorum üst kapağını kaldırıp. Fan sesi GTA 5'te ve God of War'da kabul edilebilir bir düzeydeyken PES 21'de cihaz bağırıyor normal mi? Bir de altı çok ısınıyor oyunlarda sütü kaynatırız ya sıcak tencere gibi oluyor. Tahtayı bile ısıtıyor ve YouTube açayım 5 dakika sonra yavaş yavaş ısınmaya başlıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgilendirme yapıp tavsiye etmiyorum diyorsunuz. Neyi yüzünden tavsiye etmiyorsunuz? Isınma olayı baştan aşağı yanlış zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı