PS4 Slim önerisi

Bu arada şu an almanızı tavsiye etmiyorum. 2021 senesine geçer geçmez verginin birinde %30 azalma olacak. Fiyatı düşecektir yani. Gerçi daha 2 ay var ve yine ertelemezlerse iyi olur şu vergi indirimini.
Düşeceği rakam en iyi ihtimal ile 3.000 ₺ olur ve şu da unutulmamalı belki o zaman vergi kalkar ama dolar ne durumda olur belli olmaz.

Dostum, kasa toplarsan kesinlikle daha performanslı bir şey toplarsın, ama sen bilirsin. Belki de 2 kişi oyun oynamak istiyorsunuz.

Bence dolar da düşebilir.
Bugün Türkiye’de doları etkileyen en önemli etkenlerden biri Amerikan Genel Seçimleri. Belki Kasım ayından sonra bir 15-20 kuruşluk gerileme olur ama zaten Kasım’a kadar dolar 8 ₺’yi bulur. Gene pek değişen bir şey olmaz.

Dostum, kasa toplarsan kesinlikle daha performanslı bir şey toplarsın, ama sen bilirsin. Belki de 2 kişi oyun oynamak istiyorsunuz.

Kasa toplayacaktım adam akıllı monitör dahil Max 1000 dolara alacaktık sonra vazgeçtim. Xbox Series S alacaktım onda da blu ray okuyucu yok internetim çok kötü o yüzden PS4 düşünüyorum.

Kasa toplayacaktım adam akıllı monitör dahil Max 1000 dolara alacaktık sonra vazgeçtim. Xbox Series S alacaktım onda da blu ray okuyucu yok internetim çok kötü o yüzden PS4 düşünüyorum.
Türkiye’de yeni nesil konsol sistemi bitti. En düşük yeni nesil konsol 5300 ₺. Cidden şaka gibi. Eğer yurt dışından almayacaksanız uzak durun. Şahsen ben yurt dışından 2500 ₺’ye Series S alacağım ama Türkiye’de o paraya kasa toplardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…