F Furkimy Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 82 6 Ağustos 2022 #1 Son 1 haftadır doğru düzgün oyun oynayamıyorum. Spider-Man oynuyorum bir anda donuyor harita yükleniyor ayrıca sağ altta da oyunun logosu çıkıyor.
Son 1 haftadır doğru düzgün oyun oynayamıyorum. Spider-Man oynuyorum bir anda donuyor harita yükleniyor ayrıca sağ altta da oyunun logosu çıkıyor.
Painlower412 Picopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 663 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #2 Hard diskini yenilemeyi deneyebilirsiniz.
F Furkimy Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 82 6 Ağustos 2022 #3 Painlower412 dedi: Hard diskini yenilemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir sorumda daha olacak benim bu kısım çizildi herhangi bir sorun olur mu?
Painlower412 dedi: Hard diskini yenilemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir sorumda daha olacak benim bu kısım çizildi herhangi bir sorun olur mu?
Painlower412 Picopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 663 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #4 Hayır hiçbir teknolojik cihazın plastik kısmındaki çizikler işlevselliği etkilemez.
F Furkimy Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 82 6 Ağustos 2022 #5 Painlower412 dedi: Hard diskini yenilemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Painlower412 dedi: Hayır hiçbir teknolojik cihazın plastik kısmındaki çizikler işlevselliği etkilemez. Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten de hard diskmiş sorun gerçekten teşekkür ederim.(servise götürdüm) Teşekkür ederim telaşlanmıştım çizikler konusunda.
Painlower412 dedi: Hard diskini yenilemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Painlower412 dedi: Hayır hiçbir teknolojik cihazın plastik kısmındaki çizikler işlevselliği etkilemez. Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten de hard diskmiş sorun gerçekten teşekkür ederim.(servise götürdüm) Teşekkür ederim telaşlanmıştım çizikler konusunda.
Painlower412 Picopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 663 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #6 Rica ederim sorununuz çözüldü ise size, yardım edebildi isem bana ne mutlu.