PS4 Slim'de 4K kaç FPS alır?

ARDA373

Centipat
Daha fazla  
Yakında PS4 Pro alacağım ama param PS4 Slim'e yetiyor ama 1 ay beklersem param yetecek yoksa hiç masrafa girmeden direkt Slim mi aliyim PS4 Slim 4K kaç FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro harici hiçbir PS4 4K desteklemiyor. PS4 Slim 500gb kullanıcısı olarak 1080p'de 30fps akıcı şekilde RDR2 bile oynayabiliyorum. Şu zamana kadar sorun gördüğüm tek oyun CyberBug 2077 idi.
Yakında PS4 Pro alacağım ama param PS4 Slim'e yetiyor ama 1 ay beklersem param yetecek yoksa hiç masrafa girmeden direkt Slim mi aliyim PS4 Slim 4K kaç FPS alırım?

Son düzenleme:
Pro harici hiçbir PS4 4K desteklemiyor. PS4 Slim 500GB kullanıcısı olarak 1080P'de 30FPS akıcı şekilde RDR2 bile oynayabiliyorum. Şu zamana kadar sorun gördüğüm tek oyun cyberbug 2077 idi.

Hocam ben almayı düşünüyorum ama düşük FPS alırım param boşa gider diye korkuyorum açıkcası. Yeni çıkan oyunlarda deneme şansınız oldu mu? AC: Valhalla gibi.

Hocam ben almayı düşünüyorum ama düşük FPS alırım param boşa gider diye korkuyorum açıkcası. Yeni çıkan oyunlarda deneme şansınız oldu mu? AC: Valhalla gibi.
Denedim hocam gayet akıcı oynuyordum şu an monitörüm yok fakat videosunu bulursam atayım çok güzel zamanlar geçirdim. 17 Ağustos 2019'da 1700tlye almıştım slim 500gb.
Hocam Slim 4K oluyorsa PS5 niye çıktı?
PS5 4K kaldırabiliyor da ne alaka? PS5 4K için çıkmadı Pro zaten 4K kaldırabiliyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı