4K HDR bir TV de PS5 ile oynuyorum birisi 150 lira birisi 270 lira arasında çok fark var mı? Varsa farklar nelerdir?
Eşit ve uygun şartlar altında ölçülmek kaydıyla; 60 FPS ile 120 FPS arasındaki farklar neyse bu da o gibidir.
Peki 4K destegi olur mu PS4 sürümünü alsam.
| Depolama kapasitesi | 500 GB, 1 TB HDD (Arttırılabilir) |
| Hafıza | 8 GB GDDR5 |
| Görüntü | 1080p, 1080i çözünürlük, HDR, 2K, 4K |
PlayStation 4
Depolama kapasitesi 500 GB, 1 TB HDD (Arttırılabilir) Hafıza 8 GB GDDR5 Görüntü 1080p, 1080i çözünürlük, HDR, 2K, 4K
Google da yaptığım arama sonucunda üstteki gibi bir sonuç ile karşılaştım. Bu da sağlayabileceğini gösterir diye yorumluyorum. PS4 de 4K veren PS5 de de verir mantığı ile düşünürsek bu sonuç çıkar. Fakat yeterince FPS alamazsanız pek de bir anlamı olmayacaktır.
Bilemiyorum ama satıcı platformun destek bölümünden ilgiliye danışmak faydalı olabilir.Tamam teşekkürler peki tetik destegi PS5 versiyonunda var mıdır?
Bilemiyorum ama satıcı platformun destek bölümünden ilgiliye danışmak faydalı olabilir.
bende teşekkür ederim iyi oyunlarTetik hissi varmış teşekkürlee cözüm olarak işaretliyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.