- Makaleler
- 2
Samsung LS24h650
Dualpazar - Toptan Fiyatına Perakende Teknoloji Pazarı
Dualpazar - Toptan Fiyatına Perakende Teknoloji Pazarı
bende öyle yapmak istiyorum ama maksimum bütçem 1200Ben olsam 32inc 2-4k alırım hem PS4 için rahat görüntü hem dizi falan geniş ekran.
O rakamlar hiçbir şey ifade etmiyor, sağlıklı bir şekilde 1ms tepki sürelerine inebilen bir monitör yok.Biri 1MS, diğeri 4MS.
Düşünmeye bile gerek olmadığını düşünüyorum.
Kendi kullandığım Monitör u atıyorum. Ben de dizi, PS4, story tabanlı olarak kullanıyorum.bende öyle yapmak istiyorum ama maksimum bütçem 1200
Önerinizi dikkate alacağım ve Netflix’te 2K izleniyor mu?Kendi kullandığım Monitör u atıyorum. Ben de dizi, PS4, story tabanlı olarak kullanıyorum.
![]()
AOC 31.5" Va Q3279vwf 5ms 75hz Dvı-hdmı-dp Gaming Monitör (2560 X 1440) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
AOC 31.5" Va Q3279vwf 5ms 75hz Dvı-hdmı-dp Gaming Monitör (2560 X 1440) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.trendyol.com
Kusursuz değil ama güzel seviyorum kullanırken hiç pişman olmadım.
Çok az daha üstüne koyup 1500tlye alabilirsin. En azından biraz geç alırsın ama tam alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.