E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 14 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar; kuzenimde PS4, bende ise PC var ve GTA V, Forza Horizon 4, Need for Speed, PES 21 ve FIFA oynamak istiyoruz. Oynamak mümkün mü?
Arkadaşlar; kuzenimde PS4, bende ise PC var ve GTA V, Forza Horizon 4, Need for Speed, PES 21 ve FIFA oynamak istiyoruz. Oynamak mümkün mü?
kasgar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 598 Çözümler 7 14 Ağustos 2021 #2 Ed1tH dedi: Arkadaşlar; kuzenimde PS4, bende ise PC var ve GTA V, Forza Horizon 4, Need for Speed, PES 21 ve FIFA oynamak istiyoruz. Oynamak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Oynanmaz sunucuları ayrı diye biliyorum.
Ed1tH dedi: Arkadaşlar; kuzenimde PS4, bende ise PC var ve GTA V, Forza Horizon 4, Need for Speed, PES 21 ve FIFA oynamak istiyoruz. Oynamak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Oynanmaz sunucuları ayrı diye biliyorum.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #3 GTA Online oynanabilir fakat diğerlerinden emin değilim.
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 14 Ağustos 2021 #4 Gta Online oynayamazsınız çünkü crossplay yok. Diğerleri hakkında bir bilgim yok.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #5 takemybreath dedi: Gta Online oynayamazsınız çünkü crossplay yok. Diğerleri hakkında bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Ben oynadığım zaman bir konsol bir de fare işaretli kullanıcılar vardı.
takemybreath dedi: Gta Online oynayamazsınız çünkü crossplay yok. Diğerleri hakkında bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Ben oynadığım zaman bir konsol bir de fare işaretli kullanıcılar vardı.
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 14 Ağustos 2021 #6 MuhammedA dedi: Ben oynadığım zaman bir konsol bir de fare işaretli kullanıcılar vardı. Genişletmek için tıkla... Fare işaretini sadece oyun içersinde telefondan ya da bilgisayardan erişebildiğiniz araç ya da ev alabileceğiniz sitelerde görürsünüz.
MuhammedA dedi: Ben oynadığım zaman bir konsol bir de fare işaretli kullanıcılar vardı. Genişletmek için tıkla... Fare işaretini sadece oyun içersinde telefondan ya da bilgisayardan erişebildiğiniz araç ya da ev alabileceğiniz sitelerde görürsünüz.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #7 takemybreath dedi: Fare işaretini sadece oyun içersinde telefondan ya da bilgisayardan erişebildiğiniz araç ya da ev alabileceğiniz sitelerde görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Ha karışık olmuyor o zaman?
takemybreath dedi: Fare işaretini sadece oyun içersinde telefondan ya da bilgisayardan erişebildiğiniz araç ya da ev alabileceğiniz sitelerde görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Ha karışık olmuyor o zaman?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 14 Ağustos 2021 #8 Ed1tH dedi: Arkadaşlar; kuzenimde PS4, bende ise PC var ve GTA V, Forza Horizon 4, Need for Speed, PES 21 ve FIFA oynamak istiyoruz. Oynamak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Saydığın oyunların çapraz platform desteği yok. Forza Horizon ise sadece Microsoft platformlarında var.
Ed1tH dedi: Arkadaşlar; kuzenimde PS4, bende ise PC var ve GTA V, Forza Horizon 4, Need for Speed, PES 21 ve FIFA oynamak istiyoruz. Oynamak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Saydığın oyunların çapraz platform desteği yok. Forza Horizon ise sadece Microsoft platformlarında var.
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 14 Ağustos 2021 #9 MuhammedA dedi: Ha karışık olmuyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Olmuyor derken?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #10 takemybreath dedi: Olmuyor derken? Genişletmek için tıkla... Aynı sunucuda konsol ve bilgisayar oyuncuları olmuyor?
takemybreath dedi: Olmuyor derken? Genişletmek için tıkla... Aynı sunucuda konsol ve bilgisayar oyuncuları olmuyor?