PS4 yeni çıkan oyuna çok para verilir mi?

Yer
İstanbul
PS4 Slim sahibiyim. TLOU2, RDR2 vs bitirdim. Oynamadığım ve indirime girmesini beklediğim:
-Spider-Man GOTY.
-Days Gone.
-Cyberpunk 2077.
Ancak bu oyunlar PS Store'da indirime girmedi. Letgo veya 2. el yerlerine bakıyorum 200-400TL arası falan. İnternette 0 fiyatıyla aynı? Anlamadım bu piyasa işini 0 alırım aynı fiyat daha güvenli?
Horizon forbidden West oyunuda aynı Hepsiburada'da 500TL Letgo'da 2.el oynanmış 650TL.
Bu oyunu alırsam bu kadar parayı hakeder mi sonra 2. el satarken 150 liradan gidip de canımı yakar mı?

Takas ile sürekli oyunlarını değiştirirsin. Sıfır fiyatıyla aynı olması biraz uçuk ama yapacak bir şey yok.

Yani bir kere çok vereceğim sonra bitirip satacağım başka alacağım öyle mi oluyor :(

Veya Days Gone'da alınabilir. Ancak Horizon efsane oyun aşırı pahalı bitirdikten sonra ortalama kaça gider?

Aynen istersen 1 oyun için 3-4 oyun ver ederine göre ama kazıklanma genelde Max 50 TL'ye kapatırsın akıllıysan.

Ama bakıyorum adam oyunu koymuş 500TL’ye internette 450TL satamıyor zamanındada 600’e almış yazık değilmi 200tlsi uçtu gitti
Aynen istersen 1 oyun için 3-4 oyun ver ederine göre ama kazıklanma genelde Max 50 TL'ye kapatırsın akıllıysan.
Ek olarak ps4 slimi açtım. Fanlarını süpürgeyle hemen çektim. Kulak pamuğunu kolanyayla hafif ıslatıp sildim. Sonra bekledim alkol uçsun diye. İçine du kaçmadı. Ancak toz yinede biraz kaldı kasma vs sebep olurmu ?

Ama bakıyorum adam oyunu koymuş 500TL'ye internette 450TL satamıyor zamanındada 600'e almış yazık değil mi 200TL'si uçtu gitti.

Ek olarak PS4 Slim'i açtım. Fanlarını süpürgeyle hemen çektim. Kulak pamuğunu kolanyayla hafif ıslatıp sildim. Sonra bekledim alkol uçsun diye. İçine du kaçmadı. Ancak toz yine de biraz kaldı kasma vs sebep olur mu?

Kasma olur mu bilmemde azalır bende suyla ıslatıp yapıyorum sonra aç kurutma makinesinin soğuk ayarıyla uzaktan hava veriyorum bir sıkıntı olmuyor sende de olmaz bence.

Hocam indirime girmedi demişsin ama 2 hafta önce Spider-Man GOTY harici diğerleri indirimdeydi. Takip ederseniz indirimleri yakalarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı