PS4'e telefon ekranı nasıl yansıtılır?

PS4 ekranını telefona mı yansıtmak mı istiyorsunuz yoksa telefon ekranını PS4'e mi?

PS4 Second screen zaten onaylı bir uygulama. Ben PS ekranını telefona yansıtmak için kullanılıyor diye biliyorum. Yanlış olabilir ama.
O kontrol etmek içindi diye hatırlıyorum. Ekran yansıtma için remote play lazım. Ama o ps ekranını telefona yansıtıyor. Tam tersi için bir şey yok diye biliyorum.

Remote play kullanabilirsiniz. Second screen de zaten Sony'nin. Güvenilir yani iki uygulamada. Fakat Sony'nin orijinal remote play uygulamasında bağlantı kopuklukları fazlasıyla var. Özellikle 4.00 güncellemesinden sonra uygulama iyice bozdu. Şu an nasıl bilmiyorum ama, chiaki remote Play'i önerebilirim.

Benim amacım telefondan PlayStation a ekran yansıtma ve telefondan dizi, film, maç gibi şeyleri izleme TV'den bulamadığım için böyle bir yönteme girişdim ayrıca remote play çok fazla kopukluk yapıyor mu?

Benim amacım telefondan PlayStation a ekran yansıtma ve telefondan dizi, film, maç gibi şeyleri izleme TV'den bulamadığım için böyle bir yönteme girişdim ayrıca remote play çok fazla kopukluk yapıyor mu?
Remote play'de telefon ekranını yansıtamıyorsunuz. Yanlızca PS4 ekranını telefona yansıtabiliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı