X Xayahh Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 Selam PS4'e sahibim hiçbir ayar yapmadım 9 yıldır kullanıyorum nasıl hızlandırabilirim? Nasıl daha akıcı yapabilirim? Normal PS4 Pro değil. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2022
Selam PS4'e sahibim hiçbir ayar yapmadım 9 yıldır kullanıyorum nasıl hızlandırabilirim? Nasıl daha akıcı yapabilirim? Normal PS4 Pro değil.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #2 PS4 30 FPS çalışan bir cihazdır. FPS artıramazsınız. Her daim stabil ve 30 FPS çalışır çünkü. Yanılmıyorsam Slim'ya da Pro da 60 FPS özelliği geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2022
PS4 30 FPS çalışan bir cihazdır. FPS artıramazsınız. Her daim stabil ve 30 FPS çalışır çünkü. Yanılmıyorsam Slim'ya da Pro da 60 FPS özelliği geldi.
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #3 Konsol olduğu için gelişmiş grafik ayarları ve fpsye etki edemiyoruz maalesef. Yinede bir yavaşlama hissediyorsan bi temizlik yap rahatlasın makine.
Konsol olduğu için gelişmiş grafik ayarları ve fpsye etki edemiyoruz maalesef. Yinede bir yavaşlama hissediyorsan bi temizlik yap rahatlasın makine.
X Xayahh Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #4 Erennnimo dedi: Konsol olduğu için gelişmiş grafik ayarları ve fpsye etki edemiyoruz maalesef. Yinede bir yavaşlama hissediyorsan bi temizlik yap rahatlasın makine. Genişletmek için tıkla... temizleme dediğiniz oyun silmek midir
Erennnimo dedi: Konsol olduğu için gelişmiş grafik ayarları ve fpsye etki edemiyoruz maalesef. Yinede bir yavaşlama hissediyorsan bi temizlik yap rahatlasın makine. Genişletmek için tıkla... temizleme dediğiniz oyun silmek midir
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #5 Xayahh dedi: temizleme dediğiniz oyun silmek midir Genişletmek için tıkla... Yok yani, yapabileceğinizi düşünüyorsanız makineyi açıp tozu felan temizlemekten bahsettim.
Xayahh dedi: temizleme dediğiniz oyun silmek midir Genişletmek için tıkla... Yok yani, yapabileceğinizi düşünüyorsanız makineyi açıp tozu felan temizlemekten bahsettim.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #6 Xayahh dedi: temizleme dediğiniz oyun silmek midir Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi fiziksel olarak temizlemek. Tozunu alın veya bu işlerden anlıyorsanız termal macununu yenileyin. Aşırı etkisi olmasa da etkisi olabilir elbet. Ama PS4 için fazla bir şey beklemeyin. Dediğim gibi 1080p30 fps çalışır sadece.
Xayahh dedi: temizleme dediğiniz oyun silmek midir Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi fiziksel olarak temizlemek. Tozunu alın veya bu işlerden anlıyorsanız termal macununu yenileyin. Aşırı etkisi olmasa da etkisi olabilir elbet. Ama PS4 için fazla bir şey beklemeyin. Dediğim gibi 1080p30 fps çalışır sadece.