PS5 10 bin TL altına satılıyor

Kardeşim bence PC alman daha iyi olmuş. Türkiye'de zengin değilsen PS alman saçma PS'ye para versen oyunlarına veremiyorsun. Hadi her ay oyun veren PS Plus desen verdiği oyunlar çöp. Türkiye'de alınacak en iyi konsol Xbox'tur bence, Game Pass özelliği de var hem.
Bu ay Control Ultimate Edition verdiler.
Çöp değil algı yaratmayın kime göre çöp.

Hocam çöp diyen kişinin iki şeyi bilmediğine eminim:
1)PS Plus'un Game Pass değil Live Gold rakibi olduğunu.
2)hiç PS Plus abonesi olmayıp kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiğine.

PS5'i elbette yurt dışından kaçak getiren bolca olacaktır doların artmadığı var sayıldığında iki sene sonra ortalama bir PS5 fiyatı 2000 -2500 bandı olur ki şu anki sıfır fiyatının da o aralıkta olduğunun altını çizeyim ( tabii yurt dışından gelme bir cihaz için ) ama bu süreçte PC donanım fiyatlarının da düşeceğinin altını çizeyim yani şu an her türlü yeni bir ürün almayı düşünüyorsanız erteleyin derim. Ayrıca şu an iki sene sonra %80 değer kayıp edecek bir cihaza para vermeyin derim hem oyunları ikinci ele düşer hem de bolca özel oyun birikir.

Hocam çöp diyen kişinin iki şeyi bilmediğine eminim:
1)PS Plus'un Game Pass değil Live Gold rakibi olduğunu.
2)hiç PS Plus abonesi olmayıp kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiğine.

Ahahaha cidden komiksiniz siz. Önceden PlayStation kullanıcısıydım ve PlayStation Plus kullanırdım. Arada sırada iyi oyunlar veriyorlar dedim. Genel olarak çöp bir sistem yine diyorum çöp 2020 yılında tüm verdikleri oyunları saysanıza kaç oyun verdiler ve kaç tanesi iyi? PS Plus sistemini kime sorarsan sor aynısını diyecektir. İkincisi ben Live Gold'un rakibi olduğunu da biliyorum demek istediğim Xbox alırsam nasıl bir oyun abonelik sistemiyle karşılaşacağım, PlayStation alırsam nasıl bir oyun abonelik sistemiyle karşılaşacağım? Diye karşılaştırma yapıp Xbox'un bu konuda daha iyi olduğunu söyledim konu farklı yere çekildi. Neyse daha yazmam herkese hayırlı günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı