PS5 beklenir mi?

Kardeş en iyisi Xbox One S fiyat konusunda oyun konusunda ve üyelik konusunda ideal kullandım bak PS1 PS2 PS 3 PS4 ve Xbox One S en iyisi bu onen s ama senin tercihin.

Çoğu soruya cevap verilmiş ama 2. soru için biraz az detaylı cevaplar gelmiş, bende bildiğimi yazayım. Şuan PS4 alırsanız GTA5 veya bu tarz oyunları 30FPS'te (PS4 Pro hariç) oynarsınız ancak PS5 ile bu olay kalkacak ve yüksek FPS'te oynayacağız. Daha önce 30 ve 60 FPS farkını deneyimlemediyseniz internetten bakabilirsiniz çok fark var.

Xbox'ın Game Pass diye bir sistemi var Ps'deki gibi bir oyuna yüzlerce lira vermek yerine ilk ay 6 lira sonrasındaki aylarda 30 lira vermek üzere yüzlerce, binlerce oyunu bedava oynayabiliyorsunuz. Beni Xbox'a iten budur. Ayrıca oyunlar bilindik oyunlar yani dandik oyunlar değil .

Birçoğu kişi Xbox'un daha iyi olacağını söylüyor. Ben bileşenlere bakmadım ama Uncharted, God Of War gibi oyunlar varken PlayStation tercih etmemek elde değil

Çok doğru kararınız bence Xbox olmalı yani kendi şahsi görüşüm bu siz karar vermelisiniz Xbox satıcı temsilcisi gibi ol miyim .

144 fps'e kadar deneyimledim. Hala aklımı kurcalayan bir takım şeyler var. Bu mudur yani? PS4 ve PS5 farkı bu kadar mı?

Öğrendiğim kadarıyla, Ps4; oyunlarda Pc kadar iyi grafik veremiyormuş. Bu doğru mu? Eğer doğruysa, bunu PS5 ile yıkabilecekler mi mesela? Bu tarz farklar olacak mı?

Kardeş en iyisi Xbox One S fiyat konusunda oyun konusunda ve üyelik konusunda ideal kullandım bak PS1 PS2 PS 3 PS4 ve Xbox One S en iyisi bu onen s ama senin tercihin.
Birçoğu kişi Xbox'un daha iyi olacağını söylüyor. Ben bileşenlere bakmadım ama Uncharted, God Of War gibi oyunlar varken PlayStation tercih etmemek elde değil
Çok doğru kararınız bence Xbox olmalı yani kendi şahsi görüşüm bu siz karar vermelisiniz Xbox satıcı temsilcisi gibi ol miyim .
Sağolun arkadaşlar cidden iyice aklım karıştı ve resmen iki ara bir derede kaldım .

Sanırım hangisini tercih edeceğimi zaman gösterecek. Yeni gelecek olan PS ve Xbox'ı karşılaştırıp kararımı vereceğim. Hatta bununla ilgili konu açsam mı diye düşünüyorum.

Bak sana şunu söyleyeyim üyelik ve oyun dahil her şey paralı sen Xbox'ta üyelik aldığında %90'a kadar indirim oluyor GTA'yı % 55 indirimle aldım ben PS de Xbox'ta kullanmış insanım yani sen bilirsin ama PS aldığınd apişman olacak çünkü oyun kalmayacak sıkılcan Xbox'ta 6 TL 2 tane üyelik 1 tanesi her ay 3 veya 4 oyun hediye ediyor bu yok mesela PS de yani tekrarla söylüyorum bu Xbox'ta oyun aldığında da bilgisayarında oynayabilirsin PS de yok bu da var ve ayrıca Xbox'u PC'de oynayabilirsin bunları göz önünde bulundur.

PS5 çok pahalı gelir alınmaz. Oyunları zaten çok pahalı. Klavye de yok bide büyük ekran lazım ona Tv. O paraya güçlü PC toplanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…