PS5 beklenir mi?

Sadece 5'e cevap vereyim bende aynı şekil 2011'den beri PC kullanıyorum 2018'de arkadaşlarla PS Cafe'lere gitmeye başladık ilk günler o kadar garip geldi ki ama hızlıca alışıyorsunuz.

Eğer Ps5 yerine PC toplayacaksanız bir de xboxı düşünün derim. Xbox One S > PS5
Pek sanmıyorum...

Half-Life 3'ü göremeyeceğimiz gibi PS5'i göremeyebiliriz
Pahalı olacağı için mi?

Bu ülkede son çıkan konsolu alman için milletvekili veya beyin cerrahı olman lazım.
PS5 çıkınca PS3 almak için bekliyorum. 10 yıl sonra ilk defa The Last of Us oynayabileceğim.
Kenarda biriktirdiğim bir miktar para var. 8000 TL üstü olmazsa karşılayabileceğimi düşünüyorum ki. 8000 TL'ye değecek mi acaba? İşte bunu bize zaman gösterecek...
Sadece 5'e cevap vereyim bende aynı şekil 2011'den beri PC kullanıyorum 2018'de arkadaşlarla PS Cafe'lere gitmeye başladık ilk günler o kadar garip geldi ki ama hızlıca alışıyorsunuz.
Evet herkes öyle söylüyor ama, ne kadar akıcı? Çok iyi alışmış ve rahat kullanmaya başlamış olsan bile bir mouse kadar akıcı olabiliyor mu?

5000 TL zaten PS4 Pro o rahat 9000 TL falan hatta daha fazlası olabilir.

Ben de öyle tahmin etmiştim zaten. Desenize her zamanki gibi yurtdışında insanlar bedavaya alırken biz yine sürünücez.
Maalesef öyle olacak. Tanıdığım bir arkadaşım var geçen sormuştum ne oynuyorsun PS4'de bu aralar diye hiç birşey oynayamıyorum demişti. Nedenini sorduğumda ise oyunlar çok pahalı dedi. Ki gerçekten de haklı. Artık yeni PS4 oyunları 500TL'ye kadar gelmiş durumda.

O kadar olmayacağını herkes biliyor ama grafik olarak 4K 60 FPS vericeği söyleniyor bunu söylerse bir 6 7'yi görecektir. Yoksa alternatif olarak PS4 alınır. Ya da Xbox'a kayılır ki hiç istemezler. Buy yüzden bence bu kadar artmaz.

O kadar olacağını hiç sanmam. Sony eğer bu fiyata Türkiye'de PS5 satmaya kalkarsa elinde patlayacağını bilecek kadar TR'nin içinde. Muhtemelen Türkiye için özel bir fiyatlandırmaya gidecekler. 8k üstü olacağını sanmıyorum aksi takdir de Sony, TR pazarını kaybeder ki popülasyon ve oyuncu kitlemizden ötürü dünya da önemli bir pazarımız var ve bunu kaybetmek istemezler. (Belkide yalnızca kendimi avutuyorum )

Dediğim gibi, aceleci değilimdir. Minimum %50 indirime girene kadar bekler, öyle alırım oyunu. Yani bu konuda yapabilecek başka bir çaremiz yok. Dolar sağolsun her şey çok pahalı...

Ben de pek sanmıyorum fakat ihtimal yok değil. TR için özel bir fiyatlandırma olmazsa 9-10k'yı bulabilir fakat muhtemelen özel bir fiyat olacak ve benim de tahminim 7-8k civarı. Şu son birkaç gündür epey araştırma yapıyorum doğrusu. Bunlara dayanıyor bu söylemlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…