MR.Sentinus Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 426 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #11 Monterey dedi: O oyunların gelmesi zor gibi ama Uncharted serisi de geliyor. Genişletmek için tıkla... Uncharted geliyorsa iyi. Diğer oyunlar ileride gelir veya gelmez o zamana kadar PS5'in durum ne olur bilemem. Alınabilir de, alınmayabilir de.
Monterey dedi: O oyunların gelmesi zor gibi ama Uncharted serisi de geliyor. Genişletmek için tıkla... Uncharted geliyorsa iyi. Diğer oyunlar ileride gelir veya gelmez o zamana kadar PS5'in durum ne olur bilemem. Alınabilir de, alınmayabilir de.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #12 AngelOfDeath13 dedi: Hocam peki daha ucuza Almanya'dan getirmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Çok bir fark edeceğini sanmıyorum. Garanti de başka bir sorun.
AngelOfDeath13 dedi: Hocam peki daha ucuza Almanya'dan getirmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Çok bir fark edeceğini sanmıyorum. Garanti de başka bir sorun.
MR.Sentinus Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 426 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #13 ReznooW dedi: Onlar gelmez hocam Sony amiral ge misini PC'ye getirirse kimse PS almaz. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Konsol ile PC arasındaki fark var. Konsol aslında oyun için, PC ise birden fazla işlem yapabilmek için. Yani konsol oyun odaklı olduğu için adı üstünde PlayStation 5 elbet özel oyunları olacaktır. AngelOfDeath13 dedi: Hocam peki daha ucuza Almanya'dan getirmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... O konuda hiçbir fikrim yok maalesef.
ReznooW dedi: Onlar gelmez hocam Sony amiral ge misini PC'ye getirirse kimse PS almaz. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Konsol ile PC arasındaki fark var. Konsol aslında oyun için, PC ise birden fazla işlem yapabilmek için. Yani konsol oyun odaklı olduğu için adı üstünde PlayStation 5 elbet özel oyunları olacaktır. AngelOfDeath13 dedi: Hocam peki daha ucuza Almanya'dan getirmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... O konuda hiçbir fikrim yok maalesef.
Shura_Sama019 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 578 Çözümler 1 24 Eylül 2021 #14 FilterKill dedi: Çok bir fark edeceğini sanmıyorum. Garanti de başka bir sorun. Genişletmek için tıkla... Peki laptop olarak şu anki 8000TL'ye bir öneride bulunur musunuz?
FilterKill dedi: Çok bir fark edeceğini sanmıyorum. Garanti de başka bir sorun. Genişletmek için tıkla... Peki laptop olarak şu anki 8000TL'ye bir öneride bulunur musunuz?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #15 AngelOfDeath13 dedi: Peki laptop olarak şu anki 8000TL'ye bir öneride bulunur musunuz? Genişletmek için tıkla... O konu benim uzmanlık alanım değil. Diğer arkadaşlar yardımcı olursa daha hoş olacaktır
AngelOfDeath13 dedi: Peki laptop olarak şu anki 8000TL'ye bir öneride bulunur musunuz? Genişletmek için tıkla... O konu benim uzmanlık alanım değil. Diğer arkadaşlar yardımcı olursa daha hoş olacaktır
Shura_Sama019 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 578 Çözümler 1 24 Eylül 2021 #16 FilterKill dedi: O konu benim uzmanlık alanım değil. Diğer arkadaşlar yardımcı olursa daha hoş olacaktır Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.
FilterKill dedi: O konu benim uzmanlık alanım değil. Diğer arkadaşlar yardımcı olursa daha hoş olacaktır Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 24 Eylül 2021 #17 FilterKill dedi: God of War sanki bir ara GFN'da bir bug sonucu gözükmüştü. Tam hatırlamıyorum ama Genişletmek için tıkla... 2025'te falan gelebilir. Tüm PS kullanıcıları oynasın şöyle
FilterKill dedi: God of War sanki bir ara GFN'da bir bug sonucu gözükmüştü. Tam hatırlamıyorum ama Genişletmek için tıkla... 2025'te falan gelebilir. Tüm PS kullanıcıları oynasın şöyle
Yiğit Paksoy Kilopat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 187 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #18 AngelOfDeath13 dedi: Hocam peki daha ucuza Almanya'dan getirmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Şahsen ben Almanca klavye olacağı için almazdım. Garantiside olmuyor.
AngelOfDeath13 dedi: Hocam peki daha ucuza Almanya'dan getirmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Şahsen ben Almanca klavye olacağı için almazdım. Garantiside olmuyor.