PS5 fiyatının açıklanmaması

%110 vergi eklemesi yapılıp fiyatının 9500TL civarına çıktığını okudum. Umarım doğru değildir.
 
Konuyu açma sebebim PS5 alacak olmamdır: Bildiğimiz gibi tüm dünya da PS5'in fiyatı belli. Ancak Türkiye'de kaç TL olacak hala tahminlere bakıyoruz neymiş 7500, 8000, 6800 falan falan. Sizce ne zaman TR fiyatı belli olur ve neden hala söylemiyorlar gizli belge sanki. Eksiğimiz ne abi bir yazın tartışalım. 1 Ekim'den önce yayınlanmazsa Xbox almayı düşünüyorum. Öneriniz varsa dikkate alırım.
Eksiğimiz şu:
Euro'nun götü başı ayrı oynuyor olması ve sürekli ek vergi getirilmesi.
 
Her yer de 7500 TL civarı yazıyor bir de neymiş satıcı kar payı koyacakmış falan falan oyun oynamak ... oldu PC alıp 2000'lerdeki gibi GTA Vice City oynamak bize ideal.
 
Şu %20 vergi olayının netleşmesi lazım. Birde sürekli oynak kurlar var. Sony çıkartıp yarın zam yaparsa itibarı zedelenir. O yüzden kuru baya yüksekten hesaplayacaklarını düşünüyorum.
 
Vergi durumlarından dolayı firmalar acele etmemeye çalışıyorlar. Bunun yanında kurun oynaklığını'da sayarsak normal bir durum. Xbox geçen belirlediği fiyatı kaldırmak zorunda kaldı. Vergilere gelen güncellemeden dolayı ama siz yinede beklentiyi düşük tutun. Yüzümüzü güldüreceklerini pek zannetmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı