PS5 için Cyberpunk 2077 kapak fotoğrafı sızdı

Arkadaşlar birbirinizi yemeyin. Cyberpunk eğlenceli ama pek çok rezil noktası bulunan bir oyundu. Pazarlamasından tut oyundaki sistemlere kadar pek çok rezilliği var. Ama allah var eğlenceli kısımları da vardı. Bizim temennimiz para verdiğimiz şu oyunun daha da iyi hale gelmesi, rezilliklerinin düzeltilmesi.
Oyunu eleştirenlerin çoğu satın alıp oynamamıştır bile. Evet oyun ilk çıktığında çok eksikti ama üzerinden zaman geçti ve şu an gayet iyi. PS4 üzerinden eleştiren arkadaşlar kusura bakmasın yeni nesil grafikli bir oyun 10 senelik konsola ne kadar oturabilir ki?
Ultra ayar beklemiyor insanlar zaten. Düşük ayarlarda düzgün çalışması lazımdı. Oyun çıkamdan önce iyi çalışıyor dediler.

Oyunu eleştirenlerin çoğu satın alıp oynamamıştır bile. Evet oyun ilk çıktığında çok eksikti ama üzerinden zaman geçti ve şu an gayet iyi. PS4 üzerinden eleştiren arkadaşlar kusura bakmasın yeni nesil grafikli bir oyun 10 senelik konsola ne kadar oturabilir ki?
Ben oyunu oynamadım ama PS4 yorumuna katılmıyorum reis. Madem öyle yeni nesle çıkartsalardı sadece :/

Oyunu 63 saat oynadım ve oyun mühendislik anlamında tam bir rezalet, oyun tasarım bölümlerinde konu olarak gösterilmeli.
  • Oyunun Life Paths sistemi bozuktu, RPG yapısı çok düzgün değildi. Ancak birkaç noktada verilen kilit seçimler oyunu degistiriyordu,
  • PS4 faciası,
  • Kaplama ve optimizasyon sorunu,
  • AI,
  • Sistem optimizasyonu.

Arkadaşlar birbirinizi yemeyin. Cyberpunk eğlenceli ama pek çok rezil noktası bulunan bir oyundu. Pazarlamasından tut oyundaki sistemlere kadar pek çok rezilliği var. Ama allah var eğlenceli kısımları da vardı. Bizim temennimiz para verdiğimiz şu oyunun daha da iyi hale gelmesi, rezilliklerinin düzeltilmesi.

Ultra ayar beklemiyor insanlar zaten. Düşük ayarlarda düzgün çalışması lazımdı. Oyun çıkamdan önce iyi çalışıyor dediler.
Bence çok gereksiz beklenti. İyi çalışıyor denmesi hata. Gerçekten süper bir deneyim sunmayacağı belliydi. Zaten oyundan 30 FPS ile nasıl zevk alınabilir?

Oyunu 63 saat oynadım ve oyun mühendislik anlamında tam bir rezalet, oyun tasarım bölümlerinde konu olarak gösterilmeli.
  • Oyunun Life Paths sistemi bozuktu, RPG yapısı çok düzgün değildi. Ancak birkaç noktada verilen kilit seçimler oyunu degistiriyordu,
  • PS4 faciası,
  • Kaplama ve optimizasyon sorunu,
  • AI,
  • Sistem optimizasyonu.
Kesinlikle katılıyorum ayrıca mühendislik faciasına skill ağacını ekleyin. Bir RPG'nin en kilit yeri skill ağacındaki istatistiklerdir. Oyunu kıran çok hata var skill ağacında.
Hiç bug ile karşılaşmadım buglar ilk zamanda vardı çoğu kalktı diye biliyorum. Optimizasyonu bilemiyorum o konuda hiç sorun yaşamadım.
Optimizasyon haricinde oyunun mekanikleri de problemli zaten. Optimizasyon ve bug falan umrumuzda değil inan.

Milletimiz ezbere konuşmayı çok seviyor. oyunu şu an oynuyorum bugları büyük oranda temizlemişler. Olan buglarda altyazının bozulması arabanın sıkışması gibi oyundan soğutmayacak buglar. Eğlenceli olması ve hikayesi konusunda başarılı fakat çok çok daha iyi olabilirmiş. Özelliklede night City çok güzel gözüküyor mükemmel tasarlamışlar fakat içi bomboş çok ruhsuz bir şehir.

Bu arada tartışma çıkarmayalım. Oyuna ne eklenmeli neler eklenirse RPG açısından iyi olur onu konuşalım. Benim en büyük isteğim faction sistemi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı