Natronaldo
Hectopat
Daha fazla
Hocam eğer abonelik deluxe olacaksa ilk abonelik sömürmen fikrimce daha mantıklı olur. Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu var, Tomb Raider oyunları var sağlam oyunlar var. En sağlamı zaten bana göre TLOU part 1 deluxe aboneliğinin dışında futbol oyunu seviyorsan fc 25 bazen deli indirime giriyor ben indirimdeyken 900 tl almıştım, hatta şu anda 4000 tl den 1600 tl ye düşmüş. Days gone remastered, assasins creed shadows ve silent hill 2 öneriyorum. Spider man remastered da çok sağlam oyunBugün itibarıyla ilk defa PS dünyasına adım attım diyebilirim. En son PS maceram PS1 ileydi ve o zamanlar elimde sadece 3 oyun vardı döne döne aynı şeyleri oynardım zamanla onlar da çizildi ve cihaz çöpe gitti...
Şimdi uzun yıllar sonra PC tarafını bırakıp konsola geçtim ve şunu söylemeliyim, arayüz olarak PC tarafında işkence çekiyoruz arkadaşlar. Ne dersek diyelim oyun açma kapatma arayüzde gezinme ve akıcılık konusunda bu cihazlar mükemmel ya.
Gelir gelmez oyunlara para gömmedim, bugün 2 saat kadar UFL, 1-2 saat kadar da Marvel Rivals falan denedim. Ve çok hoş bir deneyimdi benim için. Şimdi yavaştan oyun almaya başlayacağım. PS aboneliğini de daha başlatmadım. Abonelikte olan oyunları önermezseniz sevinirim... Mesela abonelikte Spider-Man yoktu sanırım sizce alınır mı? Yoksa aboneliğe eklenir mi? Yoksa ilk abonelik oyunlarını sömürüp sonra mı oyun almak mantıklı olur? Hem aboneliğe para verip aynı anda oyunlara para vermek istemiyorum.