Çok teşekkürler. Umarım dediğiniz gibidir. Maalesef havalandırmanın olduğu yer ile kabloları taktığımız yer aynı. Çok zeki Japon mühendislerimiz bu durumu düşünememişler gibi görünüyor.
Portlar mecbur arkada olacak ps4 cihazında soğutma çok kaliteli değildi soğutmaya abanmışlar resmen mecburen port girişleridr arkada olunca hava akışından ısınıyor kablo erimez kafaya takmayın
Hocam selam bende alalı 1 hafta oluyor bende de aynısı oluyor bununla ilgili sordum soruşturdum bir sorun olmuyor merak etme bende ilk başta panik olmuştum rahat olun bir şey olmuyor.
Hocam bu durum benide korkutuyor daha 1 hafta oldum alalı ps5 slim tvye taktıgım hdmı ucu ısınmıyor ama ps5 e taktıgım hdmı ısınıyor 15 dk oynadıktan sonra kronikmi benim cihazdamı sıkıntı var?
Hocam bu durum beni de korkutuyor daha 1 hafta oldum alalı PS5 Slim TV'ye taktıgım HDMI ucu ısınmıyor ama PS5'e taktıgım HDMI ısınıyor 15 dk oynadıktan sonra kronikmi benim cihazdamı sıkıntı var?