mr.kopra Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 PlayStation 5'i konsol kapalı iken oyun indirmek istiyorum. Bu mümkün müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 7 Mart 2025 #2 mr.kopra dedi: PlayStation 5'i konsol kapalı iken oyun indirmek istiyorum. Bu mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Hayır inmez. ama dinlenme modunda iner. Artı 0 Eksi
mr.kopra dedi: PlayStation 5'i konsol kapalı iken oyun indirmek istiyorum. Bu mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Hayır inmez. ama dinlenme modunda iner.
KS KS mr.kopra Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #3 efegerger dedi: Hayır inmez. ama dinlenme modunda iner. Genişletmek için tıkla... Sağolasın hocam. Artı 0 Eksi
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 7 Mart 2025 #4 mr.kopra dedi: Sağ olasın hocam. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Faydalı olduysa ne mutlu hocam bana. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025 Artı 0 Eksi
mr.kopra dedi: Sağ olasın hocam. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Faydalı olduysa ne mutlu hocam bana.