PS5 kolu Windows'ta çalışıyor mu?

Diocracy

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar. PS5 kolu almayı düşünüyorum fakat Windows'ta çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi? Xbox Game Pass sayesinde FIFA 21 oynamayı düşünüyorum. Destekliyor mu acaba daha sonrasında bir güncelleme geldi mi bilgisi olan var mıdır?

DualSense, kablosuz kullanım istiyorsanız bilgisayarınıza Bluetooth aracılığıyla bağlanabilecektir. Bilgisayarınızda veya dizüstü bilgisayarınızda yerleşik bir Bluetooth alıcısı olduğundan emin olmanız gerekir. Ancak yoksa bir Bluetooth kablosuz adaptörü satın alabilirsiniz.

PS5 DualSense denetleyicisini Bluetooth aracılığıyla bağlamak için kolun ortasındaki ışık çubuğu yanıp sönmeye başlayana kadar merkezdeki PS tuşuna ve create tuşuna üç saniye basılı tutmanız gerekmektedir. Bunu yaparken doğru tuşlara bastığınızdan emin olmalısınız.

Ardından, PC'nizde Bluetooth ayarlarını açmanız gerekecektir. Windows 10'da, ekranınızın sağ alt köşesinde bulunan görev çubuğundaki konuşma balonu simgesine tıklayın. Bu, eylem merkezini açacaktır. Buradan Bluetooth'u tıklayın ve ardından kablosuz kontrolcü seçeneğini seçin.

not: sizde bir kod girmeniz istenirse 0000 yazmalısınız.
kaynak

DualSense, kablosuz kullanım istiyorsanız bilgisayarınıza Bluetooth aracılığıyla bağlanabilecektir. Bilgisayarınızda veya dizüstü bilgisayarınızda yerleşik bir Bluetooth alıcısı olduğundan emin olmanız gerekir. Ancak yoksa bir Bluetooth kablosuz adaptörü satın alabilirsiniz.

PS5 DualSense denetleyicisini Bluetooth aracılığıyla bağlamak için kolun ortasındaki ışık çubuğu yanıp sönmeye başlayana kadar merkezdeki PS tuşuna ve create tuşuna üç saniye basılı tutmanız gerekmektedir. Bunu yaparken doğru tuşlara bastığınızdan emin olmalısınız.

Ardından, PC'nizde Bluetooth ayarlarını açmanız gerekecektir. Windows 10'da, ekranınızın sağ alt köşesinde bulunan görev çubuğundaki konuşma balonu simgesine tıklayın. Bu, eylem merkezini açacaktır. Buradan Bluetooth'u tıklayın ve ardından kablosuz kontrolcü seçeneğini seçin.

not: sizde bir kod girmeniz istenirse 0000 yazmalısınız.
kaynak
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ediyorum. Nasıl bağlanacağını vs biliyorum ama fifa oynarken sıkıntı çeken oldu mu onu öğrenmek istiyorum biraz da. Yıllardır ps kolu kullandığım için xbox koluna bir türlü alışamayacakmışım gibi geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı