PS5 nasıl bir oyun keyfi sunuyor?

bugraylmaz

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f

Gigabayte Windforce RTX 4070 Super

MSİ PRO A620M-E

Crucial PRO 2x16 GB 32 GB DDR5 CL48 RAM

Crucial 1 TB P3 Plus

Zalman ALPHA2 A24 WHİTE

Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB
PlayStation 5 almak istiyorum. Acaba oynayıp bilen arkadaşlar nasıl bir oyun keyfi sunduğunu söyleyebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam DualSense teklonojisi insani adeta oyunda gibi hissettiriyor. Özellikle hikayeli oyun seviyorsaniz çok iyi.
Zaten hikayeli oyunlar için alıyorum PS5 i çok sağolun. Ve god of warda nasıl bir hissiyat alıyorsunuz en çok onu merak ediyorum.

Halihazırda bilgisayarınız varsa almaya gerek yok bilgisayarda ne oynuyorsan aynısını oynuyorsun tek fark aynı oyun PS Store'da daha pahalı 5-6 ay önce aldım 2 haftadır açmıyorum zaten özel oyunlar birkaç ay sonra PC'ye geliyor bilgisayarın yoksa alınır ama varsa alınmaz.

Zaten hikayeli oyunlar için alıyorum PS5'i çok sağ olun. Ve god of warda nasıl bir hissiyat alıyorsunuz en çok onu merak ediyorum.

Hocam anlatilmaz yasanir oyle diyeyim size. Eger PC'niz falan varsa almayin isterseniz ama PS5'in ayri bir havasi var onu da goz ardi etmemek lazim. Ben PS5'te aldigim zevki PC de alamiyorum. Sizin maddi gucunuze bagli.

Pek farklı bir havası var denilmez aynı fiyata bilgisayar dizseniz sizin açınızdan daha iyi olabilir örneğin PC de çoğu oyuna Türkçe yama kurabilirsiniz ve modlayabilirsiniz ama PS5'te yapamıyorsunuz internete bile giremiyorsunuz Discord desteği daha yeni geliyor bunlarda aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı