PS5 oyun fiyatları

Kimse PS5 almak zorunda değil! Bu kadar pahalı oyunları çok büyük bir kesim erişemez. Boş yere fanboyluk yerine acilen Xbox veya PC tarafına yönelmek gerek. Sony Game Pass gibi bir sistemin onlara uygun olmadığını açıklamıştı ve özel fiyatlandırma yapmayacaklar uzun bir süre daha tek çözüm Xbox veya PC...

PC de 200 tleye satılan aynı oyuna daha düşük grafik ve FPS için 470 TL vermenin artık bir manası yok! PS5 de iyi halli bir toplama PC kadar pahalı zaten.

Yanlış yer fanboyluk için @WaIter White hocam PS5 için fikir almaya konu açmış hala PC al diyorsun. PS vs PC konularında fanboyluğunuzu yapın.
O zaman tatile çıkmadan önce son bir şey daha söyleyeyim. :)
şu an kudurduğunu hissedebiliyorum sana bir oyuna 800 TL vermede başarılar oğlum.

PS ile kötü bir geçmişiniz var sanırım. Bu kadar ağlamanızın başka açıklaması olamaz.
 
PS5 alıp ne oynamayı düşünüyorsunuz acaba? Çünkü, 9. nesil için henüz doğru düzgün oyun çıkarmadılar Demon Souls Remake dışında. PS5, 8. nesil ile geriye dönük uyumlu çoğunluk olarak, yani 7. neslin birçok oyununu oynayamayacaksın. PS5 aldın mı 3 ay sonra boşta yatmaya başlar. Kimse bir oyuna 500-600 birim para veremez. @WaIter White

Bu mesajınızdan PS5 yerine PS4 alınmalı mesajı çıkmalı hocam? Sadece Collection içindeki oyunlar bile ayda 30-40 saat oynayan biri için 1 yıl+ içeriğe sahip. Yok parasına al-sat yapılacak özel oyunlar ve PS Plus oyunlarını düşününce zaten en az 2 senelik içerik var hali hazırda, PS4 neslini kaçırmış olanlar için.

Ayrıca tamam kendiniz PS kullanmamış olabilirsiniz ama çevrenizde hiç mi yok allah aşkına? Ben o paralara oyun alan bir kişiyi bile görmedim. Demon's Souls, Miles Morales, Valhalla, Cyperpunk 4'lüsünü toplamda 150 liraya oynayanı gördüm ama PS5'te.
 
Arkadaş tatile çıktı. Şimdi kendi görüşlerini düzgün bir üslupla belirten kişilerle tartışabiliriz.
PS5 alıp ne oynamayı düşünüyorsunuz acaba? Çünkü, 9. nesil için henüz doğru düzgün oyun çıkarmadılar Demon Souls Remake dışında. PS5, 8. nesil ile geriye dönük uyumlu çoğunluk olarak, yani 7. neslin birçok oyununu oynayamayacaksın. PS5 aldın mı 3 ay sonra boşta yatmaya başlar. Kimse bir oyuna 500-600 birim para veremez. @WaIter White
Önceki nesil oyunlarının hiçbirini oynamadım. The Witcher'ı bile PS5 alacağım diye bitirmedim. Yani oynayacağım onlarca oyun var. Bunları da güncel bir cihazda oynamak istiyorum. Yeni nesil oyunlar çıkana kadar eski nesil oyunlarla idare edeceğiz artık.

500-600 TL mevzusuna gelirsek oyun fiyatlarını göz önünde bulundurarak diskli versiyon almaya karar verdim. Yaşadığım bölgede bulunan spotçularla oyun takası yaparak yeni nesil oyunlara ulaşacağım. Eski nesil oyunların çoğuna ise aylık 200 TL yeter diye düşünüyorum.
 
Bu mesajınızdan PS5 yerine PS4 alınmalı mesajı çıkmalı hocam? Sadece Collection içindeki oyunlar bile ayda 30-40 saat oynayan biri için 1 yıl+ içeriğe sahip. Yok parasına al-sat yapılacak özel oyunlar ve PS Plus oyunlarını düşününce zaten en az 2 senelik içerik var halihazırda, PS4 neslini kaçırmış olanlar için.

  • Bloodborne
  • Days Gone.
  • Detroit: Become human.
  • God of War.
  • Infamous second son.
  • Ratchet and clank.
  • The last Guardian.
  • The Last of Us Remastered.
  • Until dawn.
  • Uncharted 4: A thief's end.
Detroit: Become Human PC'ye çıktı, Days Gone'da çıkacak. Geri kalan 3. parti oyunları ise arkadaş PC'sinde çoktan oynamıştır diye düşünüyorum.

Ayrıca tamam kendiniz PS kullanmamış olabilirsiniz ama çevrenizde hiç mi yok Allah aşkına? Ben o paralara oyun alan bir kişiyi bile görmedim. Demon's Souls, miles morales, Valhalla, Cyberpunk 4'lüsünü toplamda 150 liraya oynayanı gördüm ama PS5'te.

PS4 oyunlarını değişim yaparak alırsın tamam ama oyunlar bir süre sonra PS4'e çıkmamaya başlayacak, bu ekonomik krizde çevrede PS5 kullanan kaç kişi olur sizce? Demek istediğim PS5 almak için bir sebep olmaması, arkadaşın zaten hala gideri olan PC'si var.
 

Geri
Yukarı