PS5 oyunlarda rastgele şekilde çöküyor

Huseyin Kul

Kilopat
Yer
Kartal
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba,
Yaklaşık 3 gündür PS5 Slim CDli sahibiyim. İlk olarak GTA5'te ilk ara sahnede çökme yaşıyordum, bi şekilde kendiliğinden çözüldü. Sonrasında Cyberpunk (PS5 versiyonu) 2077'de çökmeye başladı. Şimdi de CDli PES 21'de açılırken, otomatik sezon update yapıyor ve oyun çöküyor. " Hata kodu: CE-108255-1 " nasıl çözeceğim bu oyunu, gerçekten çok bunalttı beni.

Önbelleği temizledim, veritabanını tekrar oluşturdum.
Güvenli moddan 1.2GB manuel güncelleme yaptım, olmadı. Yine güvenli moddan İnternet üzerinden 1.3GB güncelleme yaptım. Yok yine hata yine hata. Forumlarda yine bu hatayı dile getirenler var fakat çözümü çıkmıyor. CD+Dijital oyunların bazılarında oluyor bu sorun.

Önbelleği temizledim, veritabanını tekrar oluşturdum.
Güvenli moddan 1.2GB manuel güncelleme yaptım, olmadı. Yine güvenli moddan İnternet üzerinden 1.3GB güncelleme yaptım. Yok yine hata yine hata. Forumlarda yine bu hatayı dile getirenler var fakat çözümü çıkmıyor. CD+Dijital oyunların bazılarında oluyor bu sorun.
Ne kadar boş yeriniz var

- Çözüm -
Arkadaşlar, konsolu Hepsiburada:Venüs Elektronik'ten satın aldım. Kendilerine süreçten bahsettim ve nadir de olsa konsolların SSD ÇİPLERİNDE sorun olduğunu belirttiler. Dün gönderdim bugün onaylayıp sıfır paket konsolu gönderdiler. Genel olarak "CE-108255-1" kodunu alanların tek çözümü değişim. Venüs Elektronik'ten Emir Bey'e de sonsuz teşekkürler. İnanılmaz yardımcı oldu kendileri. Şahsen konsol ile alakalı bir alışverişim olacaksa tek tercih edeceğim yer olacak kendileri.

- Özet -
CE-108255-1 hata kodu SSD çipiyle alakalı, tek yol değişim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı