Attığınız monitörü alanda kullananda bilmiyorum bir şey diyemeyeceğim. Fakat çok kaliteli durmuyor ama.
İkisi arasından deli öneririm, eğer 32 inç şart ise de bunu,
The Gigabyte M28U is a great monitor with a 28-inch, 4k IPS screen. It delivers an excellent gaming experience with low input lag, a fast response time, and a gr...
The Gigabyte M28U is a great monitor with a 28-inch, 4k IPS screen. It delivers an excellent gaming experience with low input lag, a fast response time, and a gr...
Muhtemelen oyun için attığınızı tercih ederdim. Eğer dizi, film vs izlemeye daha çok önem veriyorsam G65B düşünürdüm. Konsolda FPS kısıtlaması olduğu için G65B dezavantajı duruma düşüyor. Zaten 240 FPS kullanamıyorsam 4K daha mantıklı. Ben dizi, film vs için yüksek kontrastı tercih ederim. Oyun için çözünürlüğü tercih ederim. Bir de dediğiniz gibi HDMI 2.1 desteklemesi de artı yazar bu monitöre. Genel olarak zaten gayet iyi gözüküyor. Eksileri göze batsaydı 4K'den vazgeçerdim. Bunda gözüme çarpan büyük bir eksi görmedim hatta aksine gayet iyi gözüküyor. PS5 Pro ile daha uyumlu ayrıca.
Konsollar için üretilen monitörleri hiç araştırmadım ama, fiyatları da göz önüne alırsak bu bütçede daha iyisi yok gibi geldi bana.