berna3535 Femtopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, PS5'teki save dosyalarımı PS5 Pro'ya nasıl aktarabilirim? PS Plus kullanmıyorum! Plus almadan bir yolu var mı? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, PS5'teki save dosyalarımı PS5 Pro'ya nasıl aktarabilirim? PS Plus kullanmıyorum! Plus almadan bir yolu var mı? Teşekkürler.
sogukoralet Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 577 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #2 berna3535 dedi: Merhaba arkadaşlar, PS5'teki save dosyalarımı PS5 Pro'ya nasıl aktarabilirim? PS Plus kullanmıyorum! Plus almadan bir yolu var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... USB bellek ile mümkündür. berna3535 dedi: Merhaba arkadaşlar, PS5'teki save dosyalarımı PS5 Pro'ya nasıl aktarabilirim? PS Plus kullanmıyorum! Plus almadan bir yolu var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir de ağ yolu vardı sanırım.
berna3535 dedi: Merhaba arkadaşlar, PS5'teki save dosyalarımı PS5 Pro'ya nasıl aktarabilirim? PS Plus kullanmıyorum! Plus almadan bir yolu var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... USB bellek ile mümkündür. berna3535 dedi: Merhaba arkadaşlar, PS5'teki save dosyalarımı PS5 Pro'ya nasıl aktarabilirim? PS Plus kullanmıyorum! Plus almadan bir yolu var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir de ağ yolu vardı sanırım.