PS5 Slim ithalat vs Bilkom garantili

İlk defa duyuyorum her yerden almamak gerek bana göre yurt dışı ürün alsam bile sağlam bir satıcı ve güvenilir bir yerden almak isterim Amazon gibi.

Aradaki fark 3.000TL ise Türkiye cihazı her zaman satarken mantıklı.

Satmayı düşünmüyorum PS6 çıkana kadar kullanırım herhalde en az 3 sene 4 sene falan. Aradaki fiyat farkı evet 3K ama ben 6 ay taksit ile alacağımdan fark 6 ya çıkıyor ithalat da vade farkı olmuyor.

Arkadaşlar acil cevap 6 ay vade farksız Bilkom garantili buldum fiyatı 25k yine Amazon'dan. İthalatçı 22K Bilkom 25k fiyat farkı 3K alınır mı? Değer mi?

Ona göre sipariş geçeceğim şu an da Bilkom garantili Prime fırsat olarak geçiyor.

Satıcı ve gönderici Amazon.

Son düzenleme:
Değer. En azından 2 sene kafanız rahat olsun. PS5 sahibi değilim ancak DualSense sahibiyim. Analog takılıyor diye WD-40 sıktım tamamen bozdum kolu :D garantiye verdim Bilkom direkt sıfırıyla değiştirdi.

Hemen alıyorum teşekkür ederim Amazon kendi satıcı bir de 3K ya bende değeceğini düşünüyorum bir de son sorum olarak Amazon son sürüm gönderir değil mi gerçi Slim modeller de CFI fark etmiyor diye biliyorum ama doğru mu bu? Yani hepsi aynıymış Slim'lerin sürümleri.

Hemen alıyorum teşekkür ederim Amazon kendi satıcı bir de 3K ya bende değeceğini düşünüyorum bir de son sorum olarak Amazon son sürüm gönderir değil mi gerçi Slim modeller de CFI fark etmiyor diye biliyorum ama doğru mu bu? Yani hepsi aynıymış Slim'lerin sürümleri.

Slim yeni çıktığı için CFI olayı olmaması lazım. Zaten satıcı Amazon ise 30 gün koşulsuz iade hakkınız var. Hayırlı olsun.

Slim yeni çıktığı için CFI olayı olmaması lazım. Zaten satıcı Amazon ise 30 gün koşulsuz iade hakkınız var. Hayırlı olsun.

Evet araştırdım şimdi Slim modeller de CFI önemli değilmiş hepsi aynı modelmiş kronik bir problem de yokmuş rahatladım alıyorum o halde Bilkom garantili çok teşekkür ederim dediğiniz gibi Amazon olunca rahatlıyor insan :)

Bence değmez. Çok fark var. Güvenilir ithalatçı bulmak daha mantıklı gibi. Şu an Bilkom garantili cihazlar fazla pahalı. Amazon üzerinde kılavuz pazar satıcısından almıştım ben gıcır gıcır gelmişti alet. Onun dışında güzey satıcısına iyi diyorlardı.

Fiyat farkı 3K hocam bence Türkiye garantili değer eğer 3K'den fazla olsa o zaman zaten almazdım satıcı ve gönderen Amazon hocam hem de Bilkom garantili aradaki fiyat farkı 3K kesinlikle değer diyorum.

Bence değmez. Çok fark var. Güvenilir ithalatçı bulmak daha mantıklı gibi. Şu an Bilkom garantili cihazlar fazla pahalı. Amazon üzerinde kılavuz pazar satıcısından almıştım ben gıcır gıcır gelmişti alet. Onun dışında güzey satıcısına iyi diyorlardı.

İthalatçı ve güvenilir satıcı var zaten ben fiyat farkını az buldum normalde ithalat 20-22K iken Bilkom 27-30 arasıydı ve şu an da Bilkom 24'lere düşmüş durumda satıcı ve gönderen de yukarıda belirttim.

5-6K olsa fiyat farkı kesinlikle değmezdi zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı