PS5 Slim nereden alınır?

Aslında var😂 Asya ürünlerini dönüştürücü ile kullanıyormuşuz galiba. Avrupa ürünü almak daha mı iyi?

Evet dönüştürücü lazım maalesef. Avrupa ürünü alsanız bile sıkıntı yok. Dediğim gibi çok küçük farklılıkları oluyor. Bizim gibi konsolu tak çalıştır yapan kişiler hiçbir şekilde farkına varmaz bu olayın.

Bilkom garanti hizmeti nasıl?
Bir fikrim yok, sanırım Koç Holding'e bağlı. @Jorji1'in dediğine göre Bilkom satışlara başlamamış henüz.
23 Ocak Salı günü Bilkom ile de görüştüm ürün satışlarının başlamadığını söyledi. Teknosa’da ki gibi durum olabilir. Başka satıcının ürünü eklemişlerdir belki. Bilkom’un satacağı ürünlerinde Sony garantisi olacağını düşünüyorum çünkü Xbox distribütörü İndex Grup ithalatçı olarak değil Microsoft garantili satılıyor.
Olabilir, satışlara ne zaman başlanacağına dair bir bilgi verdiler mi?

Bir fikrim yok, sanırım Koç Holding'e bağlı. @Jorji1'in dediğine göre Bilkom satışlara başlamamış henüz.

Olabilir, satışlara ne zaman başlanacağına dair bir bilgi verdiler mi?
Net bilgi şu tarih söylemedi.

Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiliden dolayı teşekkür ederiz.

Ürün satışlarımız henüz başlamamıştır. Çok yakında yetkili satış noktalarında ürün bilgilerine ve stoklara ulaşabilirsiniz.

Güncel bilgiler için sosyal medya kanallarımızı takip etmenizi rica ederiz.

Arkadaşlar son bir şey sormak istiyorum hepinize. Bana son bir yol gösterin. PS için garanti ithalatçı vs önemsemeli miyim?

Arkadaşlar son bir şey sormak istiyorum hepinize. Bana son bir yol gösterin. PS için garanti ithalatçı vs önemsemeli miyim?
İthalatçı garantili alırsan 2 sene içerisinde oluşabilecek arızalarda firma sana garanti sunuyor(firma önemli araştırarak al), Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerde bildiğim kadarıyla taksit yapıyorlar. Yok peşin alacağım dersen 1000-2000 daha aşağı sahibinden bakıp satıcı ile buluşup alabilirsin. Konsolu aldıktan sonra ona yeterki iyi bak uzun süreli dikey kullanma, bi akım korumalı kablo al, düzenli bir şekilde temizliğini yap herhangi bi arıza çıkarmaz. Ps4 slim, ps4 pro garantisiz aldım hiçbirşey olmadı hala sapasağlam, ps5 garantili aldım cihaz çöp oldu

Teşekkürler her şeyiyle düşünüp karar vereceğim.

Hayır yok büyük oyunlara girmediğim sürüece duymuyorum RDR 2 Black Ops Cold War vb. onlar da zaten çok az ses geliyor kulaklık takılı olduğu için de sıkıntı olmuyor günde 9 10 saat açık kalıyordur PS5.

Uzaktan kulaklık takmazken ses geliyor mu yakınında olunca mı geliyor.

Hayır yok büyük oyunlara girmediğim sürüece duymuyorum RDR 2 Black Ops Cold War vb. onlar da zaten çok az ses geliyor kulaklık takılı olduğu için de sıkıntı olmuyor günde 9 10 saat açık kalıyordur PS5.

Bir de hocam hangi kulaklık modelini kullanıyorsunuz.

Son düzenleme:
Uzaktan kulaklık takmazken ses geliyor mu yakınında olunca mı geliyor.

Bir de hocam hangi kulaklık modelini kullanıyorsunuz.

Ben yakınlaşınca duyuyorum sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı