PS5 Slim vs Fat Kasa

roxtey

Hectopat
Merhaba, PlayStation 5 almak istiyorum. Tek isteğim, GTA 6 çıktığı gün açıp oyunu oynamak. Tabii o çıkana kadar da bir şeyler gelirse onları oynarım. Şimdi Trendyol’da Slim model, CD’li, 0 km PS5 fiyatı 36.000 TL, bu çok uçuk geldi. Oyun Merkezi diye Instagram kanalı var, 2. el sanırım Fat kasa modeli 19.000 TL’ye veriyor.

Şimdi 19.000 TL nerede, 36.000 TL nerede? Arkadaşlar, ben zaten GTA 6 oynadıktan sonra GTA 6 PC’ye geldiği gün bu cihazı satacağım PC’ciyim, daha çok konsolcu değilim.

Ne yapmalıyım sizce? PlayStation öyle bozulan bir şey mi? Fat kasa düşük mü FPS veriyor? Biraz bilgilendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Slim 26k ve 1 TB SSD var.

Hocam link atabilir misin bide bilkom garantili mi çünkü bozulursa ithalat adama vericez adam nasıl yapicak iyice bozup geri vericek

Hocam link atabilir misin bir de Bilkom garantili mi çünkü bozulursa ithalat adama vereceğiz adam nasıl yapacak iyice bozup geri verecek

Hocam hayatinda kac kere PS5'i bozulan insan gordun, Bilkom garantisi elzem degil bu cihazlarda.

Bu saticiyi cok fazla goruyorum sorun cikacagini zannetmiyorum bir ara 5-6 farkli platformda satis yapiyordu.

Ha soyle bir bilgi vereyim, İncehesap Gaming gecesinde bir ara Bilkom garantili PS5 Slim 27 veya 28k ya dusmustu galiba oyle hatirliyorum. Bu Gaming gecesi indirimleri cuma aksamlari olur bir takip et istersen belki denk dusurursun.

hocam haklısınız bencede üstünde tepinmezsek bozulmaz adam güvenilir sanırım yıllardır bu sektörde ne bilm dolandırma mağdur fln olsa illa çıkardı diyorum ki 1 yıl garantide veriyor 1 yıl sonra gta6 gelir oynar yollarız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…