PS5 Slim vs RTX sistemi karşılaştırması

O zaman 5060'lı bir sistem alayım bu ay sonra da keyfime göre PS5'ya da PS5 Pro alırım peki PS5 Pro'ya gerek var mı daha önceden düzünü kullandıgım için Pro almak istiyorum hem uzun ömürlü olur diye.

Xbox Series S'e de geleceğini söyledi ve PS5 o cihaza göre çok daha güçlü. Süper grafiklerde olmasa bile üzmeyeceğini düşünüyorum.

Hocam geleceği anlamına gelmesi kaldıracağı anlamına gelmiyor ki.

O zaman 5060'lı bir sistem alayım bu ay sonra da keyfime göre PS5'ya da PS5 Pro alırım peki PS5 Pro'ya gerek var mı daha önceden düzünü kullandıgım için Pro almak istiyorum hem uzun ömürlü olur diye.

Xbox Series S'e de geleceğini söyledi ve PS5 o cihaza göre çok daha güçlü. Süper grafiklerde olmasa bile üzmeyeceğini düşünüyorum.

Pro'nun artısı GTA6 şu an sadece.

RTX 5060'lı sistem de yeterli olur bence. Birçok oyunu rahatlıkla oynarsınız. Yanına da PS alırsınız.

@heimdaalll, rica ederim. GTA 6 için muhtemelen ben de PS alacağım. Bilgisayara çıkmasını bekleyebileceğimi düşünmüyorum.

@heimdaalll, rica ederim. GTA 6 için muhtemelen ben de PS alacağım. Bilgisayara çıkmasını bekleyebileceğimi düşünmüyorum.

Birkaç ay önce PS5'im vardı çok keyifli bir cihaz fakat İngilizcemin olmayışından sebep hikayeli oyunları anlamak imkansız resmen. Neyse en azından heves atmak için yine de alınır günümüz için 24K pek de fazla değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
@heimdaalll, yanında hobi olarak biraz da İngilizce öğrenin. Gerçekten çok rahat edersiniz. Günlük 2-3 saatinizi ayırsanız yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı