haygieia Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 471 18 Temmuz 2025 #131 Arkadaşlar ben sıfırdan hesap açarak aldım oyunu ama arayüzüm yarı Türkçe yarı Japonca ve oyunda aynı şekilde Japonca
Arkadaşlar ben sıfırdan hesap açarak aldım oyunu ama arayüzüm yarı Türkçe yarı Japonca ve oyunda aynı şekilde Japonca
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.072 Çözümler 7 18 Temmuz 2025 #132 haygieia dedi: Arkadaşlar ben sıfırdan hesap açarak aldım oyunu ama arayüzüm yarı Türkçe yarı Japonca ve oyunda aynı şekilde Japonca Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar.
haygieia dedi: Arkadaşlar ben sıfırdan hesap açarak aldım oyunu ama arayüzüm yarı Türkçe yarı Japonca ve oyunda aynı şekilde Japonca Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar.
haygieia Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 471 18 Temmuz 2025 #133 Hiroo dedi: İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun Japonca
K kin_ittifak Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 255 18 Temmuz 2025 #134 haygieia dedi: Hocam oyun Japonca Genişletmek için tıkla... Konsol dilini İngilizce yaptınız mı?
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 19 Temmuz 2025 #135 haygieia dedi: Arkadaşlar ben sıfırdan hesap açarak aldım oyunu ama arayüzüm yarı Türkçe yarı Japonca ve oyunda aynı şekilde Japonca. Genişletmek için tıkla... Ne kadara aldınız peki.
haygieia dedi: Arkadaşlar ben sıfırdan hesap açarak aldım oyunu ama arayüzüm yarı Türkçe yarı Japonca ve oyunda aynı şekilde Japonca. Genişletmek için tıkla... Ne kadara aldınız peki.