PS5 Spiderman 2 196 TL!

• Konuyu başlatan Rob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 25.599
  • Etiketler
    ps5
Dostlar kod veriyor doğru hesap açıp oyunu Japon hesabı kütüphanesine ekledim fakat PS yanımda değil hesabı eklediğimde Türk hesabımda çalışacak mı onu bilmiyorum.

Sanırım aynı ülke olmayan hesaplar birbirine bağlanamıyormus dogru mudur bu biri yardımcı olabilir mi bu konuda.

Son düzenleme:
Arkadaşlar alacaklar için açıklama tadında bir yorum yapayım. Ben bu site üzerinden satın aldım. Yeni bir ps hesabı açtım ve bu hesabın konumunu Japonya olarak seçtim. Site üzerinden bana kod verildi, yeni hesabıma bu kodu girdim ve oyunu yükledim. Oyun ilk açıldığında otomatik Japonca açılıyor ama korkmanıza gerek yok PS dilinizi İngilizce yaptığınız zaman oyunun dili İngilizce’ye dönüyor. Ben daha önce bir arkadaş üzerinden oyunu oynamıştım, NG+ için aldım ancak Cloud üzerindeki kayıtlarım gözükmüyordu ve Profilimde oyun iki farklı şekilde gözüküyor önceden oynadıgım 26 saat ve yeni başladığım oyun. Bunun nedenini bilmiyorum. Son olarak da oyunu kendi ana hesabımdan sıkıntısız oynayabiliyorum.

Sırf GTA 6 için PS5 Pro çıktığında almayı düşünüyorum ve Spider-Man'i de PC çıkınca alıp oynamak istiyordum, 200TL'ye alıp PS5 üzerinden oynamanın hem daha tasarruflu hem de daha keyifli olacağını düşünüyorum fakat PS5 alıp almayacağım kesin değil sonuç olarak sizce alsam mı dursun mu bir köşede bilemedim kararsız kaldım PS5 almazsam boşa almış olacağım.

Sırf GTA 6 için PS5 Pro çıktığında almayı düşünüyorum ve Spider-Man'i de PC çıkınca alıp oynamak istiyordum, 200TL'ye alıp PS5 üzerinden oynamanın hem daha tasarruflu hem de daha keyifli olacağını düşünüyorum fakat PS5 alıp almayacağım kesin değil sonuç olarak sizce alsam mı dursun mu bir köşede bilemedim kararsız kaldım PS5 almazsam boşa almış olacağım.
500 TL olmuş hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı