PS5 Spiderman 2 196 TL!

• Konuyu başlatan Rob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 25.613
  • Etiketler
    ps5
Bende satın aldım dün 290 TL'ye bir sorun yaşamadım dün akşam indirmeye koydum bugün oynuyorum sıkıntısız. Alanlar için konsol dilini İngilizce yapmanız gerekiyor yoksa Japonca oynayabiliyorsunuz. Ana hesap konusunda derdi olanlar sıkıntı etmesin çevrimdışı oynamayı açtığında her hesaptan oynayabiliyorsun başarımlarda geliyor iyi günler.

Sitede birkaç farklı satıcıdan birkaç kez alışveriş yaptım. Hangi bölgeye ait key alacaksanız o bölgede PSN hesabı açmanız lazım. Şuan ABD, Japonya ve Meksika hesabı açtım. Fiyatı düşük olanı arayın bazen aynı oyunun iki farklı ilanı oluyor. Mesela CoD MW II CrossGen Bundle ve PS5 standart version farklı. Haliyle standart olan daha uygun ama ikisi de aynı ürün. Sitenin alışveriş sistemi baya güvenilir. Ama tercih size kalmış her satıcıda durum aynı mıdır garanti veremem.

Bende satın aldım dün 290 TL'ye bir sorun yaşamadım dün akşam indirmeye koydum bugün oynuyorum sıkıntısız. Alanlar için konsol dilini İngilizce yapmanız gerekiyor yoksa Japonca oynayabiliyorsunuz. Ana hesap konusunda derdi olanlar sıkıntı etmesin çevrimdışı oynamayı açtığında her hesaptan oynayabiliyorsun başarımlarda geliyor iyi günler.
CoD MW II'yi ABD keyi olarak aldım. ABD hesabı açıp oyunu indirdim. Daha sonra Türkiye (Ana hesabım) hesabımdan hem online hem offline modunu sorunsuz oynadım. Yalnızca oyun içi mikro ödemeler devre dışı oluyor. Oyunun satın alındığı bölge ABD olduğu için.

Kısaca online bile oynanıyor. Ama konsol dilini Ingilizce yapmayı unutmayın.

Spiderman 2'de New Game Plus başlayacakken aklıma geldi söyleyeyim, 3 aydan fazla oluyor hâlâ almayan arkadaşlar varsa mutlaka alsın fiyatı hâlâ çok iyi. Konunun ilk açıldığı günlerde bu siteden almıştım o zamandan beri hiçbir sorun olmadı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı