Dennywnchesterx Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Hocam merhaba, birkaç güne PS5 alacağım PS Plus extra almayı düşünüyorum ama fiyatları yüksekmiş indirimdeyken kaçırdım yılbaşında tekrar noel indirimine falan girer mi bilen var mı bekiyeyim mi yoksa normal fiyatın yıllık alayım mı?
Hocam merhaba, birkaç güne PS5 alacağım PS Plus extra almayı düşünüyorum ama fiyatları yüksekmiş indirimdeyken kaçırdım yılbaşında tekrar noel indirimine falan girer mi bilen var mı bekiyeyim mi yoksa normal fiyatın yıllık alayım mı?
BahaBey1 Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #2 Hocam selamlar bence bekle geçen senelerde girmişti beklemeni öneririm zaten kaybetceğin bir şey yok zam gelmez yani bence bekle.
Hocam selamlar bence bekle geçen senelerde girmişti beklemeni öneririm zaten kaybetceğin bir şey yok zam gelmez yani bence bekle.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 7 Aralık 2024 #3 20 gün arayla Plus indirimi bana pek olası gelmiyor yine de bekleyip görmek lazım.