PS5 Vatan'dan mı almak daha mantıklı Bulgaristan'dan mı?

Yer
antalya
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
PS 5 dijital almayı düşünüyorum.
Türkiye'de 6000TL Vatan'dan alacağım artı bir kol 6750TL.
Bulgaristana gidecek olsam babamla gitmeliyim. Şu an Antalya'dayız önce otobüsle İstanbul'a falan bayağı masraflı oluyor.
Bunu hesaplar mısınız?
Türkiye'den mi alsam daha karlı olur Bulgaristan'dan mı?
Not: Şu an Antalya'dayım önce İstanbul'a gitmem gerekir oradan Bulgaristan'a.
2 not: Bulgaristan'da PS 5 dijital 4800TL kol ile birlikte.

PS 5 dijital almayı düşünüyorum.
Türkiye'de 6000TL Vatan'dan alacağım artı bir kol 6750TL.
Bulgaristana gidecek olsam babamla gitmeliyim. Şu an Antalya'dayız önce otobüsle İstanbul'a falan bayağı masraflı oluyor.
Bunu hesaplar mısınız?
Türkiye'den mi alsam daha karlı olur Bulgaristan'dan mı?
Not: Şu an Antalya'dayım önce İstanbul'a gitmem gerekir oradan Bulgaristan'a.
2 not: Bulgaristan'da PS 5 dijital 4800TL kol ile birlikte.
PS5 Bulgaristan'dan alınır, Turkiye'den alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan almanızı tavsiye ederim zamanında ben de aynı denklemi kurmaya çalışmıştım ama olacak gibi değil. Ayrıca tanıdık yoksa sizin onu oradan alabilmeniz için mağazalarda bulunabilir seviyede olması lazım o da şu anki durumlarda imkansız. Ayrıca garantisiz oluyor.
Sizin masraflarınızla beraber neredeyse aynı paraya geliyor. Garanti için üstüne 500-1000 daha verilir buradan alınır. Şunu söyleyeyim kollarda çok çabuk arızalanma olabiliyor makineler zaten coil Whine'lı. Kumar gibi olur stok kovalayıp buradan alın derim :)

Bulgaristan küçük bir köy değil, he diyince gidip alamıyorsun.

Sınıra gitmesi, sınırdan geçmesi, sınırdan sonrası var.

Hadi yabancı ülkeye gittin, hangi şehirde PS5 var? Kim İngilizce biliyor? Herkes bilmek zorunda değil. Bilmediğin memleket, derdini kime anlayacaksın? Mesela tam tersini düşün... Edirne Merkez'de mı daha çok PS5 stoğu vardır yoksa İstanbul, Ankara ve İzmir'de mı daha çok vardır? Tabii ki bu 3 büyük şehirde.

Ya gittiğin şehirde ki mağazada PS5 yoksa? Bütün mağazaları gezeceksin, ya o şehirde yoksa? Otobüse atla, daha büyük şehire.

Bence para sıkıntın yoksa, macera için gidilir. Gezi için gidilir.

Ama en mantıklısı bir şekilde Bulgaristan'dan bir sosyal medya arkadaşı edinip, stoğu olduğuna emin olunan bir mağazadan fotoğraf alınıp direkt olarak hedef şehire gidip alınabilir. Daha nokta atışı olur.

Uzun bir sürece gidiyorsun, her ihtimali düşün. Yalnızca PS5 fiyatı olarak bakma olaya.

Hadi 1 gece konaklama bedeli, otobüs-taksi (Toplu taşıma) ücreti, sonuçta taş kemirmeyeceksin, yeme-içme...

Büyük macera bence. Ben severim böyle şeyleri, çıkar giderim. Ama kardeşim kesinlikle istemez, fazla verir, gider 500 metre ötedeki AVM'den alıp gelir.

PS5 sadece garantili alınır arkadaşlar. Dualsense bozulduğunda ağlarsınız yoksa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı