PS5 vs 8000 TL toplama PC

Şimdi PS5 alsan neredeyse 7-8 sene gider. 7-8 senede bir PS 5 parası da oyunlara vermek zorunda kalacaksın. Ancak PC toplasan, 4-5 sene gider. Daha ucuza, daha çok oyun oynarsın. PS 5'de oyunlara harcayacağın parayla da 4-5 sene sonra PC'ni yükseltirsin.
O kadar sene götürmesi imkansız artık. Devir değişti. 3 - 4 seneye kalmaz ps5 pro gibi bir şey çıkaracaklardır zaten. Ayrıca 60 FPS olayı da çok uzun süreceğini sanmıyorum yabancı forumlar da da konu tartışılıyor zaten.
 
Bence kesinlikle PC almalısınız. PS5 sahibi olmama rağmen diyorum bunu. Evet konsolda özel oyunlar var ve uzun yıllar da oyun desteği olacak ama yine de PC'deki işlevsellik ve özgürlük yok. Oyun fiyatları konusuna girmiyorum bile durum ortada zaten. Özel oyunlar sizin için çok önemli değilse eğer düşünmeden PC alın derim ben.
 
Bence dualsense hissiyatı anlatmaya yetmez, bir de PS5 Plus üyelik ile birlikte Collection oyunları da geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
İkisinin ortası, Xbox Series X. Hem Game Pass sayesinde ucuza oyun oynarsınız. Hem bazı oyunlar PS5'den ucuz. PS5'den daha güçlü, daha büyük depolaması var ve daha sessiz. Konsol rahatlığını sağlıyor ve 8300'e toplayacağınız PC'den daha fazla performans veriyor.
İncelemem imzamda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı