PS5 vs laptop vs masaüstü

Yazdığınız şeyler yanlış. Oyunlar sürekli daha iyi grafikler ile geliyor, yıllarca Ultra oynayamamak PC'ye has bir şey değil. Teknoloji gelişiyor, PS'lerin durumu daha da kötü. Ayrıca ikinci el satışını çok fazla şey etkiler. Kasanın görünüşü bile sistemin fiyatını çok etkiler. Konsolların da ikinci el piyasası kötü. 11K PC'nin de 5K'ya düşeceğini zannetmiyorum da neyse.

İkisinin de yeri ayrı. Seyahat eden ve tak-çalıştır mantığında olan biri için konsol+laptop alınabilir.
Fakat masaüstünün verdiği kolaylık da ayrıdır seyahat etmeyen biri için.

Bütçeniz yüksek. Bu bütçeyle iki seçim yapacaksanız PS5 ve masaüstü/laptop alınabilir tabii ki.

Ben bir aralar konsol almayı düşünüyordum ama sonra PC'ye döndüm, karar sizin.

Hayır işte sıkıntı o değil. Laptopta ekran kartı değişimi zor olduğu için oyunları Ultra'da açamamaya başladığında tüm sistemi atıyorsun. İşlemci RAM'i SSD'yi saklayamıyorsun.

Dostlar merhaba ben PS5 alacağım inşallah ama bugün kü gördüğüm konulardan sonra bir tereddüt e düştüm. Sizce ne almalıyım? Masa başında oturmayı sevmem.
Excalibur

Yeni yeni önümüze çıkan bu konsol aslında epey güçlü olacak gibi ama ben olsam yine de bulaşmam PS Plus üyeliği vs diye diye ellerinde ne kadar imkan varsa sağmaya çalışıcaklarına eminim.
Özet.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı