PS5 vs laptop vs masaüstü

PS'nin olayı özel oyunları. Zaten PS kullanıp PC olmama gibi bir ihtimali yok. Çevremde PS4'ü olanların hepsinde orta seviye, 1050 Ti'li PC var.
Ben de konu sahibine özel oyunlarla işin yoksa direkt PC al geç dedim de şu PC fanboyu arkadaş kanser etti biraz.

Aynı fiyata kasa toplamak nereye mantıklı ? Allah'ım vallahi delirmelik olay. Exclusive oyunlar var. Konsola özel olarak optimize edilmiş oyunlar var. 8K video çıkışı ve 4K'da oyun sunuyor sana. Hileciler bilgisayara göre neredeyse 10'da 1 boyutunda. Ayrıca allkeys gibi sitelerden ucuza oyun almak çok daha karlı. Abonelik sistemi sayesinde de arada güzel oyunlar veriyor. Eğer hayatında konsol ve oyun bilgisayarını aynı anda kullanmış olsaydın eminim ki bu yorumu yapmazdın.
Hala exc oyun diyen var ya şaka gibi. Çekmiyor ilgimi çekmiyor? Neden ilgimi çekmeyen oyunlar için konsol alıp 30 FPS'de droplarla sürüneyim? Şaka gibisin ya hiçbir argüman sunmuyorsun bir de😂😂

Hala exc oyun diyen var ya şaka gibi. Çekmiyor ilgimi çekmiyor? Neden ilgimi çekmeyen oyunlar için konsol alıp 30 FPS'de droplarla sürüneyim? Şaka gibisin ya hiçbir argüman sunmuyorsun bir de😂😂
Sana zahmet at ve su aygırını da karşılaştırır mısın ya? Tam senin kalemin :)

Başkası beni ilgilendirmez.

Ben çalıştım aldım. Bu başkalarını ilgilendirmez. Sende çalışıp alsaydın? Hayırdır ülkede komünist rejim mi ilan edildi de benim haberim yok?
Komünizm nerden çıktı? Herkes iş bulabiliyor mu ülkede? Ben çalıştım aldım diyor bir de. Senin gibi kendinden başkasını düşünmeyen bencil birisi ile tartışarak kendime hakaret ediyorum. Benim de konsol+PC vardı zamanında, konsolda sürünmek yerine sattım konsolu. Gelip hava atma yani sonradan görme arkadaşım, sökmez.

Komünizm nerden çıktı? Herkes iş bulabiliyor mu ülkede? Ben çalıştım aldım diyor bir de. Senin gibi kendinden başkasını düşünmeyen bencil birisi ile tartışarak kendime hakaret ediyorum. Benim de konsol+PC vardı zamanında, konsolda sürünmek yerine sattım konsolu. Gelip hava atma yani sonradan görme arkadaşım, sökmez.
Kardeşim banane başkalarından :D Kızılay görevlisi miyim ben başkalarına para dağıtayım :D Saçmalığın da saçmalığını yapıyorsun.

Engellenenler listesine bir mahlukat daha eklendi <3

Aynı fiyata kasa toplamak nereye mantıklı ? Allah'ım vallahi delirmelik olay. Exclusive oyunlar var. Konsola özel olarak optimize edilmiş oyunlar var. 8K video çıkışı ve 4K'da oyun sunuyor sana. Hileciler bilgisayara göre neredeyse 10'da 1 boyutunda. Ayrıca allkeys gibi sitelerden ucuza oyun almak çok daha karlı. Abonelik sistemi sayesinde de arada güzel oyunlar veriyor. Eğer hayatında konsol ve oyun bilgisayarını aynı anda kullanmış olsaydın eminim ki bu yorumu yapmazdın.
İstediğin kadar delir, tepin, bağır çağır exclusive oyun sevmiyorum zorla mı ? Ben hile görüncede eğlenmesini biliyorum rahat ol sen. PC varken konsol almam bu devirde.

Argümanın ne olduğunu bilmeden her cümlene ekliyor olman gerçekten üzücü birşey. Ayrıca senin için yazmıyorum zaten bu yorumu. Konu sahibinin bilgilenmesi için yazıyorum. Hayatında konsol kullanmamış , oyun odaklı bir bilgisayara sahip olmamış , herhangi bir deneyime sahip olmayanlar yazıpta bilgi kirliliği oluşturmasınlar.

Kardeşim banane başkalarından :D Kızılay görevlisi miyim ben başkalarına para dağıtayım :D Saçmalığın da saçmalığını yapıyorsun.

Engellenenler listesine bir mahlukat daha eklendi <3
Mesajımdan başkasına para dağıt cümlesini çıkararak gerçekten anlama noksanlığın olduğunu bana gerek kalmadan kendin gözler önüne serdin, çok teşekkür ederim😉

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı