PS5 vs Laptop

Evet bana da mantıklı geldi bayağı zaten hikayeli oyunları oynayıp bitirince tkerar oynanır mı bilemedim ama Sanırım Cyberpunk Hogwarts Legacy gibi bazı oyunlar yok PS5 Plus'ta
Cyberpunk ve Hogwarts gibi hikayeli oyunlarda PC'de de aynı muhabbet oluyor. Bitirince Steam yada Epic kütüphanesinde öyle kalıyor. Hem artık Steam'de öyle ucuz değil.

Hocam en net fark oyunlar. Xbox'ın kendine özel oyunları PS kadar kaliteli değil PS piyasanın en iyi hikaye oyunlarını yapan firmalardan ilk 3'e rahat girer. PS plusta olmayan oyunları da ikinci el alıp sonra satarak 100 tl civarına oynuyorsunuz.

2.elden kasıt şey gibi mi ben PC'de Cyberpunk'ı İtemsatış'tan almıştm bir adam sream hesabı vermişti 20TL'ye. Hocam şimdi düşündüm de 3 ay memlekete gidiyorum orada ne yapacağım ben oyunsuz...

Cyberpunk ve Hogwarts gibi hikayeli oyunlarda PC'de de aynı muhabbet oluyor. Bitirince Steam yada Epic kütüphanesinde öyle kalıyor. Hem artık Steam'de öyle ucuz değil.
Steami hallediyorum ya itemsatıştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…