PS5 vs Xbox Series X

Son düzenleme:
Her anlamda.
Şekil olarak Xbox.
Gamepad olarak Xbox.
Renk olarak Xbox
Boyut olarak Xbox.
Başlatma tuşunun büyüklüğü olarak

Her anlamda.
Şekil olarak Xbox.
Gamepad olarak Xbox.
Renk olarak Xbox
Boyut olarak Xbox.
Başlatma tuşunun büyüklüğü olarak Xbox.
Boş yapma gamepad Xbox dimi millet devrim diyo gelmiş Xbox kolu diyorsun fanboyluk yapma lan senin gibi zekası geriden gelenler yüzünden Türkiye gelişmiyor
 
Her anlamda.
Şekil olarak Xbox.
Gamepad olarak Xbox.
Renk olarak Xbox.
Boyut olarak Xbox.
Başlatma tuşunun büyüklüğü olarak Xbox.

Şekil olarak PS5 daha güzel zaten sivri olmayan plaketleri de var.

Gamepad olarak DualSense daha iyi eğer daha önce Xbox kullanıp PS e geçtiysen birebir aynı kontroller sadece A, B, X yok ona da alışırsın bir zaman sonra.

Renk olarak PS 5'in pembe, turuncu, mavi renkli plaketleri var hatta içeriye LED falan bağlıyorlar modifiye ediyorlar videoları var.

Boyut olarak koskoca kare bir şeyi koyamazsın ama PS 5 en azından plaketleri çıkarıp koyabilirsin ki ona da pek gerek yok hatta düz plaket alırsan daha iyi.

Yahu ne bileyim daha sade biraz daha ucuz desen anlarım da onu bile demiyorsun yani.


Microsoft'un maaş verdiğinden şüpheleniyorum.
 
Neden lan lı konuşuyorsunuz fikrimi belirttim.
Renk boyut şekil ne alaka konsolu ona göre mi alıyoruz gelipte insan gibi soru sorsan desen Microsoft kullanıcılarına daha fazla değer veriyor Xbox daha güçlü derim tamam ama gelipte şekil boy pos endam katmana gerek yok bence aynısını bı başka kişiye yazsam bana böyle bı yazı yazıcagını bilirm söylediğim laflar için özür dilerim benle dalga geçiyor sun sandım...
 
İki konsolu da uzun süre kullandım. Xbox Series X tasarım olarak daha çok hoşuma gidiyor. Microsoft’un oyun iadelerine kadar hızlı desteği de avantaj. Ancak PS5 tarafında oyun kütüphanesi daha güçlü. Series X gibi güçlü bir cihaz üretip buna uygun 2-3 Exclusive oyun yapmamak ticari bir hata. Hadi bunu yapmadın Dualsense’in karşısına çıkardıkları Gamepad çok çok geride kalıyor. Ben daha çok online oyun oynadığımdan (Fifa, Cod vs) Xbox’ta devam ediyorum şimdilik. Ama Xbox tarafının özeleştiri yapması gereken çok yanı var.
 

Geri
Yukarı